02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel Vive-Mar ~ Recenzia hotela Vive-Mar (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Vive-Mar
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:25.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Bola to malá dedinka, kde bolo menej turistov, veľká pláž, takže je to hlavne určené pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť. Miesto je veľmi pekné, hotel taktiež len sa vyskytlo veľa drobných vecí, ktoré celkový dojem pokazili ako napr. studená voda, rušenie nočného kľudu, dlhé čakanie na večeri a pod.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel bol umiestnený v dedinke, cca 30 minút od mesta Pargy. Bola tam veľká pláž a oveľa menej turistov ako v meste, takže ak si chce ísť niekto oddýchuť a netlačiť sa na pláži, tak je to ideálne miesto.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bývanie bolo vzdialené od mora asi 5 minút chôdze, čo bolo super. Izby v hoteli boli veľmi pekne zariadené, prekvapila nás chladnička, ktorej používanie bolo zdarma a tiež to, že izby boli s balkónmi bez príplatku. Problém však nastal vtedy, keď dosť pršalo, pretože sme mali v izbách vodu. Taktiež sa viackrát stalo, že nešla teplá voda a tiež nebola pitná.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
V rámci hotela bolo zabezpečené upratovanie každý deň, čo sme veľmi ocenili. V dedinke boli len dvoje malé potraviny, jeden obchodík so suvenírmi, zopár reštaurácii, ale pre nenaročných úplne postačujúce.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ammoudia je malá dedinka, ktorá má obmedzené možnosti v športových aktivitách a zábavách. Je to skôr kľudne miesto na relax a "odtrhnutie" od civilizácie. Ak sa niekto chcel ísť zabaviť,mohol tak urobiť v blízkom meste Parga, kde tých možnosti bolo viac. Keďže možnosti zabávať sa boli veľmi obmedzené, priam nemožné, vynahrádzali si to turisti sami, a tak sa do noci zabávali na mieste určenom na raňajky, ktoré bolo v areáli hotela a každý večer náš rušili.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V cene zájazdu sme mali raňajky formou bufetových stolov, ktoré boli veľmi skromné, čo sa týkali druhov jedál, čo by až tak nevadilo, až na to, že ak sme vstali neskôr, tak sa nám veľakrát neušli ani základné potraviny a vlastne neboli žiadne raňajky. Na večeru sme si mali vyberať z troch druhov jedál, čo sa stalo asi len dvarkát za zájazd, inokedy sa nepýtali a doniesli čo vybrali oni. Večere boli podávané tak, že sme dostali predjedlo, potom hlavné jedlo a ako dezert bolo ovocie. Dokým nám doniesli tieto tri jedlá, zväčša sme tam strávili okolo hodiny a pol, pretože im to neskutočne dlho trvalo. Taktiež sa stalo, že sme šli na výlet do Pargy, vrátili sa v neskoršiu hodinu ako sme mali mať večeru a tým, že naraz prišlo veľa ľudí a tiež mali v reštaurácii zarezervované aj iné zájazdy, stalo sa, že nás nemali kde usadiť, bola tam neskutočne napätá atmosféra a majiteľ (predpokladám) reštaurácie aj niekoľkým zákazníkom vynadal. Samozrejme, my sme za to nemohli, ale odniesli sme si to, pretože zlyhala komunikácia s cestovnou kanceláriou.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola veľmi blízko hotela. Je veľmi veľká a keďže išlo o malú dedinku, nebola preplnená, čo bolo jej výhodou. Dalo sa prenajať za prijateľnú cenu lehátka s dáždnikom a tiež sa na nej nachádzal bar. Bola relatívne čistá a more teplé a čisté.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Michaela
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela