02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Poseidon (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
S ubytovanim sme boli spokojni, izba a kupelna boli dostatocne priestranne pred dvoch ludi. Izba bola cista. Balkon sme mali do ulice, ta ulica bola trosku rusnejsia, takze vecer a tiez skoro rano to moze byt trosku rusive, zavisi ci ste zvyknuti na uplne ticho.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha je vynikajuca, je to iba zopar metrov od plaze. Urobite zopar krokov a ste na pieskovej plazi, ktora je neskutocne dla, tiahne sa asi aj 10 km, mozete si vybrat na ktoru cast plaze pojdete. Hotel sa nachadza v rusnom centre, je tam velmi vela obchodov a restauracii. Vecer je v uliciach velmi vela ludi, obchody a restauracie su otvorene do noci. Je tam moznost nakupovat, alebo si sadnut na drink, na zmrzlinu, alebo cokolvek ine.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba a kupelna boli priestranne a ciste, balkon orientovany do trosku rusnejsej ulice. Elektrina v izbe funguje len ked prilozite vas cip v izbe, takze klima isla iba ked sme boli v izbe, co je trosku nevyhoda, lebo sa nam tym padom izba nestihla vychladit.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Boli sme sklamani z upratovacich sluzieb. Boli sme tam uz 4 dni a stale nam ani raz nevymenili uteraky. Tak sme sa isli spytat na recepciu, ze ci to tak ma byt a tam boli prekvapeni, ze upratovacky znacili do formulara ze nam uteraky menili kazdy den, a pritom nam ich nevymenili ani raz za tie 4 dni :) Pani z hotela nam potom osobne doniesla nove uteraky a ako ospraveldnenie nam dali casu bieleho vina :) co bolo od nich mile. Vedla nas boli ubytovane dalsie dve Slovenky a ked sme sa ich na druhy den pytali na uteraky, tiez povedali ze im ani raz za 5 dni nemenili uteraky, ale ze kedze nevedeli anglicky, nevedeli sa ist opytat na to. Taktiez celkovo upratovanie pozostavalo asi iba z pretretia podlahy.
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Zo stravovania sme boli trosku sklamani, mali sme zaplatenu polpenziu a na veceru sa nam snazili varit take stredoeuropske jedla ale v tej asi najhorsej verzii aku som kedy jedla :) Porcie boli velmi velke, ale nie velmi chutne :) Klasicka vecera: Fasirky s prevarenu ryzou, alebo Kuracie stehno s ryzou; alebo bravcove maso uplne suche a tvrde so zemiakmi. Tu bola vyhoda len taka ze tam bol mini salatovy pultik, kde som si mohla nabrat salatu kolko som chcela, teda kazdy den tam boli asi 3 druhy kapusty, potom uhorkovo paradajkovy salat, olivy, a studeny cestovinovy salat. Ranajky boli take skromnejsie, dva druhy syru, jedna sunka, jedna salama, biely chlieb, omeleta - po cely tyzden studena, a parky sa mi usli iba dvakrat :) a to aj vtedy ked som isla na ranajky o 8 h rano. Niekedy bol na ranajky aj melon, alebo kompot,a take mini malicke croisanty.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz bola vynikajuca, len zopar metrov od hotela. Pieskova plaz sa tiahne aj 10 km. More bolo kludne, a voda v mori taka tepla ako keby ste isli do vane s vlazno-teplo vodou, a to pritom bol len jun! Lehatka su zadarmo, ked si kdekolvek lahnete na lehatko pod slnecnik, tak jedine co musite spravit, je kupit si jeden drink za cely den. Mne sa toto osobne velmi pacilo. Neskor poobede prinieslo more trochu rias.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela