02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Zla volba hotela ~ Recenzia hotela Orea Eleni (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Zla volba hotela
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:01.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Oblasť Katerini Paralia, je naozaj krásna.Pláž super, more nádherné.Hotel je zlá voľba. Starý hotel, výhľad na škaredé strechy penziónov okolo vás, prípadne na hotelový bordel a malý špinavý bazén sp špinavou terasou, na ktorej za celu dovolenku boli možno dvaja ľudia.Naozaj si tento hotel nezaslúži cenovú kategóriu v ktorej je...
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Blízko pri mestskej pláži, tá však bola veľmi špinavá plná fliaš a šuplíkov sáčkov. Určite sa tam nechoďte pozrieť hneď ráno po príchode lebo budete zhrození :) Kúsok ďalej pár metrov je už pláž krajšia.Inak blízko obchodov a kaviarní.super :) !
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Veľmi jednoduché, klíma za poplatok, chladnička za poplatok, izby síce upratované ale podlahy zmývané jednou vodou a jednou handrou asi všetky poschodia, ked som podlahu v kúpeľni pretrela uterákom (po tom čo nám prepúšťal sprchový kút) uterák ostal čierny. Starý hotel, stará recepcia, fakt to tam vyzeralo ako na chate :) a ten hotelový bazén s terasou ...hm...radšej už nie
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V hoteli? HM...asi žiadne, rodinný hotel, ale to to znamenalo, že tam všetci zamestanci boli rodinný príslušníci a tak to tam aj vyzeralo...nikto nepovedal tomu druhému aby sa viacej snažil či pri obsluhe alebo pri riešení na recepcii..."lážo-plážo"
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na pláži boli vodné atrakcie.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dalo sa najesť....ale tak my nie sme náročný :) v porovnaní s inými hotelmi, slabé...
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Mestskej pláž je blízko, tá však bola veľmi špinavá plná fliaš a šuplíkov sáčkov. Určite sa tam nechodte pozrieť hneď ráno po príchode lebo budete zhrození :) Kúsok ďalej pár metrov je už pláž krajšia. Lehátka so slnečníkmi boli za drink, takže keď sme si dali ice kafe, tak sme tam mohli ležať celý deň :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Veronika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela