02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dobrá voľba ~ Recenzia Olympian Bay Grand Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dobrá voľba
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi príjemná dovolenka, slušný hotel s priľahlými bungalovmi, priamo na pláži. Služby boli na dobrej úrovni, celý personál sa snažil maximálne vyjsť v ústrety. Prežili sme krásnych 10 dní v príjemnom prostredí.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Celý komplex sa nachádza priamo pod Olympom, je na toto súhorie krásny výhľad z hotela. To je vskutku unikátne ! Hotel je cca 15 min peši od mesta Leptokaria, dá sa dopraviť aj turistickým vláčikom, len musíte mať šťastie, aby vám šofér zastavil. Treba naňho mávať, zastaví vraj hocikde, nemá stabilné zastávky. Mesto sme neprešli celé, len centrum s obchodíkmi. To sa nám veľmi nepáčilo, sú tam apartmány s ubytovanými turistami, všade kopa ľudí, ktorí zháňajú potraviny, nakupujú v miestnych obchodoch, v ktorých okrem pár gýčových suvenírov nemajú skoro nič. V okolí je však hrad, z ktorého je krásny výhľad na okolie, dá sa pochodiť okolie aj na bicykli, my sme neboli, ale je tu aj tá možnosť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie je možné v hlavnej budove v hoteli, my sme boli v bungalovoch. Sú to jednoposchodové radové budovy, izba dostatočne veľká, každá má priestranný balkón so sušiakom, kúpelňa s vaňou, všetko v pohode. V izbe je trezor, malá chladnička, v ktorej nás čakali bagety, minerálka, pivo a malé džúsy. Tento minibar nám denne dopĺňali, čo bolo veľmi príjemné.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služba boli na veľmi slušnej úrovni, čistota všade, denné upratovanie, vymieňanie uterákov samozrejmosť. Veľmi nás potešila služba plážových osušiek za depozit, mohli ste si každý deň vybrať čisté osušky, použité vrátiť. Na konci pobytu vám depozit celý vrátili. Bolo to 10€/osuška
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Športové aktivity sme nevyužili, zábava bola v rukách animátorov. Tí sa snažili o dušu, bavili deti, športuchtivých dovolenkárov, aj všetkých ostatných. Vcelku sa im to darilo, boli milí a kamarátski, bola s nimi sranda. Bola možnosť využiť plážový volejbal, vodné pólo, strečing, jogu, šípky...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie bolo super, všetkého nadostač. Výborné grécke jedlo, mäso, každý deň nejaká rybka, kopa zeleniny, šaláty, studená kuchyňa, pizza, grilované mäso, miestne špeciality. Naozaj výborné, veľmi sme si pochutili. Aj na raňajky bol veľmi široký výber, ovsené kaše, cereálie, sušené ovocie, kompótové ovocie, niekoľko druhov jogurtov, chleby, pečivo, croasanty, lievance, šunky, salámy, syry - niekoľko druhov, vajíčka na všetky spôsoby, slanina, párky...Kopec ovocia, dezerty, koláčiky, zmrzlina. Samozrejme všetky nápoje, voda, čaje, nealko z automatov, všetky druhy káv, mlieko studené/teplé. Kto povie, že sa nedalo vybrať, klame, bolo to úúžasné, to bola určite najsilnejšia stránka celého pobytu. Jedlo stále dokladali, nikdy sa nestalo že by niečo chýbalo. Kuchári lietali hore - dolu, usmiati a príjemní. Ozaj super, veľká pochvala stravovacej zložke !!!
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola široká, hrubší piesok, pri vstupe kamienky, potom v mori už piesok. Dosť dlho bolo more na dosah nohami, takže neplavci v pohode. Na pláži bola aj taká zvláštnosť - cca v strede pláže bola rúrka s vyvierajúcou sladkou vodou, vraj horská voda priamo spod Olympu, ktorá bola odvádzaná priamo do mora. Bola veľmi studená, deti sa v nej hrali a stavali hrádze.Na pláži bolo dosť veľa slnečníkov s lehátkami, boli zadarmo vrámci ultra all incl. Vždy boli k dispozícii, mohli ste si skoro ráno obsadiť, ale ani nebolo treba, vždy sa našli nejaké voľné. Boli neustále kontrolované a servisované službou, ktorá to mala na starosti. Večer celú pláž upratovali, zrovnávali lehátka a pripravovali pláž na druhý deň. Kúsok od pláže bol plážový bar, všetky nápoje k dispozícii, alko/nealko, káva. Proste všetko poruke, bolo to super. Kúsok od pláže tiež WC, krásne nové moderné, nonstop upratované, čistučké, dopĺňaný papier. Prosto fakt super.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Soňa a Peter
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela