02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Príjemná dovolenka ~ Recenzia hotela Ilios (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Príjemná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V júli sme na last minute strávili dovolenku v hotely Illios, v oblasti Tigaki na ostrove Kos. Celkovo sme boli na dovolenke spokojní, krásna pláž, nádherné more, milí Gréci. Z tých slabších stránok spomeniem jednotvárnu stravu a malý výber z jedál. A nechcem nikoho plašiť, ale aj šváby na niektorých izbách. Bohužiaľ, aj na našej. Ale keďže sme mali zájazd na poslednú chvíľu (3 hodiny pred odletom) mali sme vynikajúcu cenu,takže nejako sme to neriešili.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela je dobrá, nie je úplne v centre,takže sa človek aj vyspí. Na pláž je to cca 20 minút pešo, ale je to pekná prechádzka, nám to vôbec nevadilo. A kto chce, premáva tam aj hotelový autobus každé 2 hodiny.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Komplex je krásny, nové vybavenie, pekné izby, nanovo prerorebené čisté kúpeľne. Ale ako som už spomenula, hmyz bol veľkým problémom. Hneď po ubytovaní sa nám na peknej čistej izbe objavili šváby. Dúfali sme, že je to náhoda a tak ich priateľ zabil. Na recepcii nám sľúbili postreky, ktoré však vôbec nezabrali!Keď už na 4. deň dovolenky ja som nemohla spávať od strachu a priateľ už vyzabíjal asi 15 švábov, trvali sme na zmene izby. Na recepcii bola príjemná pani, ktorá nám po dlhšom dialógu izbu vymenila a neboli sme už na prízemí ale na poschodí. Do konca dovolenky sa ani jeden šváb už neukázal. Problémom teda sú hlavne v prízemných izbách.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál bol veľmi milí, aj v bare, aj v jedálni, aj na recepcii. Veľká spokojnosť!!!
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Animácia nebola,ale to nám vôbec neprekážalo. Požičali sme si štvorkolku a pobehali ostrov, určite odporúčame navštíviť hlavné mesto Kos, obec Zia. Požičať sa dá priamo na recepcii a za prijateľné ceny, dopravné prostriedky teda priamo zadováži hotel.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tak toto bola slabšia stránka hotela, naozaj každý deň to isté, najviac s obmenou jedného jedla. Veľmi slabý all inclusive, ovocie bol melón, poprípade broskyne. O dezertoch sa ani nedá hovoriť, žiadne koláče, zákusky. Buď mliečna ryža, alebo želatína, ktorá pripomínala stuhnutú sirupovú vodu. Ale plusom je, že hneď vedľa hotela je minimarket, takže sme si kupovali aspoň nanuky :)
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Krásna, najkrajšia pláž na ostrove, lehátka sú za poplatky od cca 5 do 7 eur. Treba si dobre vybrať, ku komu pôjdete, my sme natrafili na milého Gréka /Dimitrias/, ktorý od nás každý druhý deň ani nepýtal poplatok. Vedľa pláže je soľné jazero, pri ktorom nájdete nudistov :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Ivana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela