02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Moj nazor ~ Recenzia hotela Archipelago (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Moj nazor
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.06.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravila som v tomto hoteli 11 nadhernyych dni spolu s mojim manzelom. Budem uprimnaa takze kazdyy rok si vyberaam 3hviezdickovyy hotel, kedze nie som velmi narocnyy klient. Avsak mam zopar vyhrad ohladom Archipelago hotela. Hygiena nie je velmi silnou strankou tohto hotela. Izby najma kuplne nie su poriadne vycistene a spinu zazratuu najdete v mnohyych kutoch kupelne a vane. Tak isto som videla mrrtvy hmyz na zemi. Kos je zelenyy ostyrov a pociitajte s tym ze na kazdom kroku natrafiite na velkeeho chrobaka, modlivku alebo lucneho koniika pripadne pavuka. Dovolenku vam takisto spriijemnii mozstvo komaarov takze bez poriadneho repelentu ani na krok von, najma vecer. Napriek mojim vyhradam davam vysokuu znamku tomuto hotelu.Rodicoa pozor v katalogu je tento hotel ako rodinyy hotel avsak more urcite nie je pre deti.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha je vybornaa. Hotel sa nachadza pri hlavnenom tahu do mesta avsak nemusiite sa bat ze cesta je velmi rusnaa. Do mesta Kos sa dostanete za 15 min a zastavka je hned pri hoteli. Listok do mesta stoji 1,40 EUR/osoba. Odporuucan pozicat bicykel a navstiivit Termalny pramen ktoryy sa nachadza na konci cesty. je tam sie mierny kopec ale da sa to zvladnut aj takym nesportovcom ako ja.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V hoteli su dva typy izieb: jedny su prerobene a vacsinou su v nich Nemecky alebo Taliansky hostia. Slovakom a Cechom stacia aj neprerobene so staryym nabytkom. Troska mi vadilo ze izba smrdela takou zatuchlinou a starobou ;o( ale co uz. Za to to nahradil nadhernyy vyhlad na more ktoryy sme mali z balkona. Inak izby mali vsetko co maju mat aj s telkou kde ste nasli aj CT24 alebo BBC World.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Tety upratovacky nam upratovali a menili uteraky pravidelne. Obsluha a barmani velmi milii a ochotnyy. Recepcia tak isto. Co sa tyka customer service (sluzba zakaznikom) tak tu nemozem povedat nic zlee.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Kazdyy den boli animacie organizovanee Dominikom( slovak) a Dianou(rumunka). Velmi milyy ludkovia a vzdy bola s nimi sranda. Ci mlady ci staryy kazdy sa s nimi zabavil. V hoteli sa da hrat ping pong ( kazdy den sme hlari), biliard za 1 EUR hra, tenis za depozit a minigolf. Minigolf je dost zanedbanyy a skoda ze majitel ho nechal tak schatrat ;o(. Odporucam navstivit Waterpark Lido. Je3 to velka zabava aj ked vstupne je dost masne: 17 EUR/osoba. Ide tam bus ktory je zadara.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Prvee tri dni nam velmi chutilo. Hladnyy tam urcite nebudete ale po troch dnoch jedlo je velmi jednotvarne. Maso na stave a zemiaky kazdy den. Spagety s rajcinovou omackou tiez. Ryba bola iba raz za cely pobyt co sme tam boli.Slahackovee zakusky kazdy den. Vacsia pestrost by neuskodila ale daa sa.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Joooj tak na plaz mam velmi tazkee srdce. Plaz bola poloprazdna vela priestoru, voda cistucka avsak kamene su pichlave a tazko sa po nich chodi. Vo vode si treba davat pozor na jezkov a treba mat nejaka backuurky do vody. Plaz teda nist moc a vobec nie je vhodna pre deti. Spad do mora je dost velkyy. Navstiviloi sme Paradise Beach blizsko Kefalosu a tam bola paradna plaz aj ked set lehatka tam stali 7EUR za den kedze to bolo na "najlepsej plazi ostrova" Plaz je sice daleko ale odporucam sa tam ist pozret.Listok z Kosu stoji 4 EUR.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Darina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela