02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Super dovolenka ~ Recenzia hotela Euro Village Achilleas (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Maximálna spokojnosť co sa týka všetkých poskytovaných služieb. A však jedno negatívum sa nájde a to strašne veľa otravných mačiek v okolí reštaurácie, je tam síce nápis pre dovolenkárov aby mačky nekŕmili ale mnohí z hostí to nerešpektovali a samozrejme mačky to priťahovalo stále viac a viac.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha hotela je výborná, transfer z letiska trval max 10 minút. V okolí hotela sa nachádza internetová kaviareň a predražený supermarket, inak vôbec nič. Avšak my sme využívali plážovú cestičku do dedinky Mastichari, kde sa nachádzali obchodíky so suvenírmi a supermarket Konstantinos kde mali super ceny. Cesta tam trvá približne 15-20 minút záleží podľa tempa.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
K ubytovaniu nemám výhrady. Boli sme tam ako 4 členná rodina, každý sme bývali síce niekde inde ale je možnosť výmeny izieb na recepcii bez problémov a bakšišu. My sme mali izbu nad herňou v noci tam bolo rušnejšie ale dalo sa to vydržať neprišli sme na dovolenku vyspávať. Ostatní členovia rodiny mali ubytovanie na pláží s výhľadom na more kde im ale robili problém otravné komáre. Určite si zoberte repelenty a niečo do zásuvky. Ubytovanie pekné na úrovni izby veľké akurát.
Služby:
starstarstarstarstarstar
So službami sme boli tak isto maximálne spokojný. Či už na recepcii alebo v reštaurácií alebo v hlavnom bare. Personál milý nevtieravý, usmievavý, vyhoveli každej požiadavke. Keď sme niečo potrebovali, vyšli maximálne v ústrety.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Bolo tam veľa možností športu, o ktorý sa postarali hotelový animátori. Na pláži sa dal zahrať volejbal, futbal, pri bazéne zase joga aerobic...Bolo tam veľa hlavne taliansky hovoriacich animátorov, starali sa o zábavu aj večer. Každý večer bol pripravený program aj pre deti a neskôr aj pre dospelých, celkom vtipné scénky, tance, súťaže, karaoke. Nebola tam nuda.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedlo bolo fantastické. Všetci sme počas dovolenky pribrali nedalo sa neodolať toľkým maškrtám. Raňajky sa síce každý druhý deň opakovali ale každý si prišiel na svoje. Obedy a večere boli najlepším článkom. Niekoľko druhov mäsa (hovädzie bravčové kuracie morčacie králik ryby) na všetky možné spôsoby veľa druhov príloh (cestoviny zemiaky ryža hranolky, rôzne hotové šaláty ako príloha) zeleniny kopec aj čistej čiže je možné si namiešať aj šalát podľa svojej chuti. Našlo sa jedlo aj pre vegetariánov. Zákuskov pomenej každý deň tak po 3 druhy a 2 druhy ovocia (pomaranče slivky broskyne melóny hrozno..) Mne najviac chutila grécka pochúťka Baklava, ktorá bola podávaná každý deň na iný spôsob odporúčam ochutnať. Samozrejme bola aj zmrzlina aj v reštaurácií aj v bare pri bazéne, kde sa počas dňa podávali snacky a nápoje. Snacky boli obyčajné obložené žemle čo som nebola moc nadšená. Uvítala by som nejaké ovocie na desiatu a olovrant.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je krásna až na lenivého beach boya, ktorý tam predáva slnečníky. Niektoré dni boli vlny a vyplavovali na plytčinu riasy, ktoré sa mu ale nechcelo upratovať tak to nechal tak. My sme využili slnečníky až 2 dni pretože aj tak prepúšťali slnečné lúče. Našli sme si na ľavo od slnečníkov pláž kam nikto nechodil a bolo tam krásne teplé tyrkysové more tak sme mali súkromie :) voda tam bola naozaj priezračná aj rybičky sme videli. Po celej pláži sa dalo prechádzať aj do iných rezortov odporúčam sa prejsť naozaj krásne miesta sú tam.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Barbora
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela