02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Jul 2010 Euro Village ~ Recenzia hotela Euro Village Achilleas (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Jul 2010 Euro Village
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel jednoznacne nezodpoveda 4hviezdickam Urcite sa oplati pozicat si auto, nie vsak cez delegatku, Nam. napr. nasa delegatka cez TipTravel -zastupovala aj Satur, TatraTour, Seneca ponukala auto za 60EUR/den a my sme si to iste auto pozicali v Mastichari za 35EUR/den. Ochotny greci vam daju aj mapu, vyznacia vsetko zaujimave a je na vas co si z toho vyberiete.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha v kludnej casti, prakticky okrem toho hotela tam nic ine nie je, popri plazi sa da dostat za cca 15-20 min. do dedinky Mastichari
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel jednoznacne nezodpoveda 4hviezdickam, prva izba - rodinna na kt. nas ubytovali c. 503 sa skladala z jednej izby kde bola manzelska postel a uzkou chodbickou sa islo do druhej mini izbicky, velmi tmavej a zatuchnutej, s dvomi malymi postelami, namiesto nocneho stolika tam bola pribita doska ku stene, nebola tam klimatizacia (len v tej prvej izbe) a bolo tam strasne horuco a hlavne nasli sme tam svabov, ked sme im jedneho ziveho priniesli na recepciu tak nas prestahovali do tzv. beach house (cisla od 14-30), kde boli dve velke priestranne svetle izby, kupelna s oknami - dalo sa vetrat (v 503to bolo malicke bez okien a funkcnej ventilacie). Nasa spokojnost trvala 1 den, kym som si nenasla svaba priamo v posteli, na dalsi den sme nasli druheho svaba, na recepcii nam povedali ze izbu vystriekaju a uz by sme nemali mat problemy (ale svaby zrejme maju svoj rozum a prezili aj ten sprej). Ked nam upratovacka priznala ze so svabmi maju velky problem v celom komplexe tak sme rezignovali (nechceli sme sa stahovat celu dovolenku z jednej izby na druhu), vecer sme poprezerali postele a okolie a posilneny all inclusive drinkom sme zaspavali.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Personal ochotny a bez problemov
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Boli tam taliansky, nemecky, cesky a anglicky animatori. Nevyuzili sme nic, ale urcite sa dalo vybrat
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava bola ok, tak ako all inclusive, kvantita prevysuje kvalitu. Dalo sa vybrat vzdy, ale velmi sa to opakovalo. Inak sa tiez da objednat v hornej restauracii tzv. tematicka vecera, grecka a talianska boli fajn, tie ostatne nic moc.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Vzdialenost k plazi zavisi od toho kde byvate, napr. tie plazove domceky boli kusok od plaze. Inak jedna plaz -stredna mala pri vstupe do mora obrovske kamene kt. ste museli preskakovat. Krajna plaz bola vcelku fajn, inak su tam niekedy az velmi velke vlny, plavat sa tam vobec neda, deti si urcite nezaplavaju, ale kupili sme im nafukovacie kolesa a hojdali sa na vlnach. Cistota zavisi od prilivu a odlivu, je tam vela "morskej travy"
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Martina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela