02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

so zlavou dobra volba - bez zlavy predrazeny hotel ~ Recenzia hotela Atlantis (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Atlantis ★★★★
Grécko / Kos / Lambi
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:so zlavou dobra volba - bez zlavy predrazeny hotel
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hned na uvod musim uviest, ze tato recenzia bude ovplyvnena cenou tohto zajazdu. Kupovali sme ho ako last minute so 60% zlavou, takze vela veci sme neriesili a boli sme spokojni... Keby som vsak zaplatila povodnych cca 2000EUR/2osoby, to uz by som asi riesila - hlavne vymenu izby. O tom potom v sekcii "ubytovanie"... :) Inak riadime sa heslom, ze dovolenka je vacsinou taka, aku si ju urobime - takze sa snazime vyhybat vecne nespokojnim ucastnikom zajazdu...a funguje to!
Poloha:
Poloha hotela je super, ako jeden z mala hotelov, ak nie jediny siroko daleko, sa nachadzal pri plazi. Nebolo potrebne prechadzat cez cestu. Mesto Kos je krasne, ale ak niekto pise, ze je vzdialene 10-15min tak bud klame, alebo tam musel bezat. Schvalne sme si to stopli a od hotelovej recepcie do pristavu, co je centrum Kosu, to bolo takou stredne rychlou chodzou, bez zastavok v obchodoch, cca 25-30min - zaviselo to aj od hustoty premavky (cast chodnika je vyhradena pre bicykle). Ale po vydatnej vecery nam takato prechadzka padla vhod.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotelovy komplex sa sklada z hotelovej casti a bungalovov ci malych "chatiek" umiestnenych v nadhernej udrziavanej zahrade s palmami, blizsie k moru. My sme boli ubytovani v bungalove. Izba bola dost velka s teraskou (manzelska postel+1 pevne lozko), maly kuchynsky kutik, chladnicka, stol, TV, fen, funkcna klima, cista kupelna...Vsetko zariadenie vsak velmi stare a opotrebovane. Najvacsi problem boli neskutocne prelezane postele, spali sme ako v korytkach :) Navyse vedla nasej izby c. 526 bol kumbal pre upratovacky, tak som sa kazde rano budila na ich rachot o cca 7:00, ak ma teda este skor nezobudili ini hostia vracajuci sa z diskoteky, alebo prichadzajuci/odchadzajuci hostia - najma ak sa neobtazovali zdvihnut svoje kufre, ale rachotili s nimi po schodoch. Do izieb bolo pocut uplne vsetko z chodby. Posledny den sme mali k dispozicii tzv. shower room v hotelovej casti. Vybavena bola rovnako ako bungalovy, ale zrejme presla nedavno kompletnou rekonstrukciou. Ako keby ste porovnavali Skodu 120 a Skodu Octavia. Obidve funkcne, ale rozdiel v komforte znacny.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Este nikdy som nezazila tak nezvladnuty proces ubytovania. Ani by som si nepomyslela, ze nieco tak relativne jednoduche, sa da tak skazit. A kym som to nezazila, nerozumela som, ako sa moze niekto stazovat na "proces ubytovania". Do hotela sme prisli cca o 1:40 v noci, takze jedine co sme chceli, boli kluce od izby a spat. Recepcny mal na vec iny nazor. Museli sme cakat, kym nam vsetkym (cca 30 ludi) neodovzdali kluce a nedali naramky, co trvalo asi polhodinu. Mali sme cakat pred hotelom, tak som sa po anglicky spytala, ze preco. Dostala som odpoved "yes" :) No a potom prisiel poslicek, ktory po anglicky vedel iba cislovky a aj to biedne. Isli sme za nim ako kurky a postupne nam ukazoval, kde su nase izby. Cele to bolo opat zbytocne zdlhave. No ale chapem - inak sa to urcite neda robit. Viete ako by sa taky poslicek nabehal, keby nas mali vybavovat postupne?! To radsej unaveni hostia postoja v noci pred hotelom, co by nie... :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vcelku siroka ponuka, avsak aj poriadne spoplatnena - tenis, biliard, ping-pong. Da sa aj v ramci animacneho programu zahrat si volejbal, alebo zacvicit aquagym v bazene. Co sa tyka zabavy, tak po 23:00 skapal pes. Mne osobne to vsak az tak neprekazalo.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Nerozumiem, ako sa niekto moze stazovat na pestrost stravy. Kazdy den ponukali aspon 3 rozne druhy masa, striedali napr. jahnacinu, telacie, bravcove, hovadzie, kuracie a aj vselijake ryby - vsetko na rozne sposoby, aj grilovane a nemalo chybu. Z priloh tiez velky vyber, pecene zemiaky, hranolky, ryza, cestoviny, rozne omacky (bolonska, carbonara), grecke speciality, zo zeleniny vzdy paradajky, uhorky, paprika, kapusta, dusena zelenina, olivy, capari. Z dezertov zmrzlina, rozne kolaciky, peny, pudingy, kompoty a ovocie (striedavo boli melony, jablka, pomarance a nektarinky) A komu sa zdal vyber maly, mal moznost si rezervovat veceru v plazovej restauracii (grecky, taliansky styl, barbecue, morske potvory..). Problem hosti vsak je, ze si nalozia kazdy den "z kazdeho rozka troska" a potom sa im zda, ze jedlo sa opakuje. Odporucam vsak nechodit na veceru okolo 20:00 - vtedy tam bol taky natresk, ze sme si nemali kde sadnut a ani jedlo nestihali doplnat. Restauracia mala dve casti, resp. dve miestnosti. Jedna bola vyhradena pre tych, co mali polpenziu alebo platili cash a druha pre all inclusive hosti. Vo vseobecnosti vsak doplnali jedla rychlejsie v tej casti pre NIE all inclusive (co je mozno tiez dane spravanim hosti - ked "zadarmo", nech aj creva dotrha :)
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Podla slov a prezentacie CK sa malo jednat o pieskovu plaz s primesou kamienkov. Uz neuviedli, ze plaz nie je cistena, takze vsade spaky a morska trava. Zabudli aj napisat, ze vstup do mora je absolutne nevhodny bez topanok do mora. Je velmi strmy a su tam rozne velke okruhliaky, ziadne drobne kamienky. Obcas bolo komicke sledovat ludi, ako sa pokusaju vyliezt z mora na breh. Jednej objemnejsej pani sa to nepodarilo snad ani na 5 krat. Vzdy ju odplavilo. Potom to vzdala a doslova sa z mora vyplazila :) Ale s topankami to nebol ziadny problem - tych 5-7 EUR za 1 par vam za to stoji! More tiez nie je velmi vhodne pre neplavcov - asi 3m od brehu uz mala voda viac nez 2m. Nam to vyhovovalo, voda bola krasne priezracna, bolo vidiet na dno, ziadne riasy, plavalo sa super, kedze v mori bolo minimum deti...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:zuzka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela