02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

SUPER ~ Recenzia hotela Atlantis (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Atlantis ★★★★
Grécko / Kos / Lambi
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:SUPER
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:23.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Naša najlepšia dovolenka . Minulý rok sme boli v Turecku a predtým v Tunise . Celej dovolenke dodala šarm, iskru , správny náboj a veľmi ľudský prístup výborná delegátka - pani Mgr.Zuzana Klincová ( alias Zuzička ) - cestovná kancelária Seneca, Tip Travel , Tatra Tour , Coala Tour. Veľmi zodpovedne sa starala o celú skupinu , priniesla nám veľmi široké informácie o zvykoch, kultúre , politike, hospodárstve v Grécku . Dokonca nám zaspievala po grécky áriu v antickom divadle , veľmi pútavo nás sprevádzala po antických pamiatkach , po starovekom Asclepione , preniesla nás do starovekého antického sveta bohov, kúziel , byliniek , zázrakov ale aj do čias zakladateľa vedeckej medicíny Hippokrata....naučila nás pár slov po grécky.....čítala nám v autobuse Hippokratovú prísahu.....vzala nás do vysokohprskej dedinky Zia , ukázala nám mlyn na mlôetie olív , továrňu na výrobu medu , doporučila typické grécke špeciality..... ešte raz jej týmto spôsobom ďakujeme za veľmi dobrý prístup k vlastnej robote
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi atraktívna. Ostrov malý , rodinná atmosféra , nič mega...,nič neosobné a primerané množstvo turistov. Najväčším zážitkom vyvolávajúci zimoriavky po chrbte je pohľad z Kosu na najväčší kontinent sveta - Áziu ( cca 5 km cez Egejské more ). Pohľad sa naskytuje na turecké mesto Bodrum.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Mali sme rodinnú izbu . Dvaja dospelí , babka a 8 ročný chlapec. Upratovanie pravidelné, každý deň. Sem-tam ten mravček prebehol cez izbu ( ale treba prižmúriť oči a nenechať si znepríjemniť dovolenku , veď predsa nič nie je dokonalé ). Trezor sme mali na ovládanie kľúčom ( zálohu 20 E nám potom vrátili).
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Preto sa nám tak dovolenka páčila, pretože bol vynikajúci personál. Personál bol síce kozmopolitný, ale nedalo sa nikomu nič vytknúť ( boli tam Gréci , Gruzinky , Maďarky, Rumunky aj naša Slovenka Veronika z Topoľčian - bola hrozne milá...). V jedálni okamžite vymieňali obrusy, obsluha bola rýchla, keď niečo chýbalo hneď to doplnili. A čo je najdoležitejšie ? - robili to s radosťou , srdečnosťou , úsmevom - čo sa prenášalo aj na nás.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Naši animátory boli z Tunisu, Holandska, Poľska a Rumunska a naozaj sa snažili od samého rána. O 10.00 hod. sa ozvalo kikiríkanie kohúta, nasledovalo, cvičenie pri bazáne, v bazéne, strečing, vodné pólo ... minidisko , večerný program......súťaže , írske tance.....
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedlo podobné našej chuti. Výborne pripravovali ryby - bez kosti , veľké filety , grilovaná úprava. Najviac sa sťažovali hostia na malý výber ovocia. Naša delegátka nám objasnila situáciu - na ostrov Kos je zelenina a ovocie privážané z väčších ostrovov ( ich vlastná produkcia je iba pre súkromnú potrebu) - preto menší výber, pretože je vyššia cena. Niektorí píšu v recenziach , že boli hladní alebo mali malý výber jedla - treba ale povedať, že niektorým ľuďom sa nedá vyhovieť , ani keby sa postavili na hlavu. Niektorí ľudia majú pozoruhodnú vlastnosť nájsť chybu aj tam kde nie je........ každý nech si urobí názor sám....nám jedlo chutilo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Na pláži nás fascinovali košaté zvláštne druhy borovíc, ktoré poskytovali príjemný tieň. Mierny vetrík poskytoval príjemné osvieženie počas dňa aj večerov. Egejské more bolo čisté, priezračné, po pár metroch od brehu ale rýchlo klesalo.... to nevadí , veď oprotí nám sa veľkolepo rozprestierala pevnina Turecka.....a ten pohľad ma fascinoval.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela