02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Skvelá dovolenka ~ Recenzia Cyprotel Almyros Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvelá dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:02.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
S dovolenkou sme boli spokojní. V prvom rade príroda ako pastva pre oči. Ľudia sympatickí a jedlo chutné. Počasie nám vyšlo bez jednej kvapky dažďa. O niektorých nedostatkoch sa dočítate nižšie.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Severná časť ostrova Korfu. Hotel v podstate na pláži. Pláž s menším počtom ľudí, možno práve pre bazén, ktorý vďaka každodennej údržbe poskytoval kvalitné podmienky. Bazén naozaj výborný veľkosťou aj hĺbkou. Ak hľadáte preľudnené pláže s krásnymi zátokami, to poskytuje oblasť Sidari(cca 15km)alebo na západnom pobreží Palaiokastritsa (cca 28km).
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
S ubytovaním sme boli najmenej spokojní kvôli plesni, ktorá bola natretá, ale puch v ovzduší bolo cítiť. Posteľ prijateľná, bielizeň menená každý tretí deň. Room service každý deň kvôli vyprázdneniu koša, do ktorého na celom ostrove je potrebné vyhadzovať toaletný papier. Vlastnú terasu mal každý apartmán.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby hotela na výbornej úrovni. Personál vychádzajúci v ústrety s akoukoľvek požiadavkou. Animátorom dávame veľké plus, aj keď sme si mysleli, že sú tam hlavne pre deti. No nenásilným spôsobom sa nám starali o zábavu nielen každý večer (kabaret,lord of the dance, greek night, bingo, hudobný quiz, karaoke, miss), ale aj počas dňa (volejbal, vodné pólo, strečing, šipky, stolný tenis) Taktiež sú ochotní vás vziať na miestnu diskotéku, kde sa oplatí ísť (Versus). Čašníci v baroch milí a prívetiví. Čo sa týka zabezpečenia fakultatívnych výletov, aj keď delegát povedal, že to už nie je možné, cez recepciu sa to ešte dalo.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Spomenuté vyššie. Mimo hotela nám možno chýbali vodné športy, kde sme si nejaké tie vodné skútre všimli až v Sidari. Ak chcete prejsť ostrov ako my, cez recepciu vám zabezpečia dovoz motorového vozidla (auto, bugína, štvorkolka, skúter, motorka).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pre nás vskutku pestrý výber, či už na raňajkách (cez cerálie,croassainty, až po klobásky s praženicou), alebo na obede a večeri (bravčové, kuracie, hovädzie, jahňacie mäsko, ryby, zemiaky na rôzne spôsoby, ryža, veľa zeleniny a šalátov, omáčky, ovocoe, zmrzlina a koláče ako dezerty). Čo sa týka nápojov: pivo a vína boli blízke našim, takže sme ich pili najviac. Tvrdý aklkohol ako mäkký alkohol, drinky presladené, nealko nápoje sirupové.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
O pláž nebolo až tak postarané. Aj keď boli slnečníky a lehátka za poplatok, nevšimli sme si, aby to niekto vyberal, či to spravoval. Kamienkový vstup do mora, nasledoval meter nanesených rias, avšak potom ďalších 20m čistý pozvoľný vstup.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Veronika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela