02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nič moc ~ Recenzia hotela Corfu Senses (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nič moc
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.08.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Gréci konkrétne na tejto časti ostrova sú strašne neporiadny máte pocit ako keby ste boli na Luniku samí bordel sucho o nič sa nestarajú možno taká mentalita ale nie podľa nášho gusta.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela je taká, že sa nikam nedostanete pešo, pretože naokolo nič nieje. Jedine dva malé obchodíky a dve reštaurácie, keď chcete čokoľvek iné vidieť, musíte ísť autobusom alebo si požičať auto alebo skúter ,všetko je na pešo veľmi ďaleko a v tej horúčave ,ktorá tam je to sa nedá zvládnuť. Keď Vám Grék povie 100m myslí tým kilometer asi tak to tam funguje. Čiže toho by som sa vôbec nedržala. Robia sa tam zájazdy loďou kde plavba pre jedného stojí 30 až 35eur.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Čo sa týka ubytovania hotel by na Slovensku nikdy ani v tom najkrajšom sne nedokázal získať 3 hviezdičky. Neskôr zistíte, že v Grécku hviezdičky nič neznamenajú a tak to aj vyzerá. Hotel je starý všetko v hotely je staré máte pocit ako keby ste sa preniesli do obdobia 1940. My sme mali rodinnú izbu kde sme mali poschodovú posteľ (to nebola poschodová posteľ to boli dve drevené postele zbité nad seba) na CHODBIČKE a to by nebolo to najhoršie, ale kúpeľňa aspoň naša bola o veľkosti 1x1 dvere do kúpeľne sa ani nedali otvoriť pretože narážali do umývadla. Pleseň v spárovačke. Klíma nám na izbe fungovala len tak tak. Boli sme na treťom poschodí jediné plus bol výhľad, ktorý sme mali veľmi pekný. My sme mali dve izbe tá druhá bola trošilinku novšia, takže sú tam izby aj také aj také.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nakoľko sme nemali potrebu nič riešiť o službách sa vyjadriť neviem.... čo sa týka upratovania tak pani čo upratovala chodila každý deň museli vysypávať kôš zo záchoda nakoľko sa tam papier nesmie hádzať do misy, ale hádže sa do koša, neviem si predstaviť keby nechodili vysypávať aký smrad by tam bol aj bez toho tá kanalizácia neskutočne smrdela....
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Sú tam animátori dvaja, ktorí od piatej robia nejaké veci pre deti takú hodinku a pol, potom po večeri od 21 pokračujú do 22:00. Pre deti fajn pre dospelých nič. Je tam možnosť zahrať si volejbal to je celé. Tento Hotel a konkrétne aj jeho poloha určite nie je miestom zábavy skôr by som povedala, že je to pre dôchodcov ,ktorý nechcú chodiť nikam nemajú v záujme sa baviť ani nič podobné.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie prebiehalo tak, že ste pred vstupom do jedálne museli nahlásiť číslo svojej izby a potom aby sa vnútri nevytváral rad ste museli počkať a pán uvádzač Vás potom postupne posielal dňu táto organizácia bola celkom trefná lebo na jeden deň ked pán vypadol bol tam samí chaos ,takže toto celkom kvitujem. Najesť sa tam dalo aj vybrať sa tam dalo čo komu chutí s jedlom sme problém nemali...
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
No a pláž pre ktorú sme tam prišli tak až ma pri srdci pichne, som sa skoro rozplakala keď som to uvidela. Ten kto má rád kamene ,tak ten by bol spokojný my sme teda neboli ani deti sa mi v mori nechceli kúpať lebo na pláži kamene keď vojdete do vody ešte väčšie kamene no samý kameň kam sa pohnete k tomu samá tráva ktorá je na dotyk nepríjemná. Do tej vody sa nedalo poriadne vliezť a ked ste boli bosí tak už vôbec nie. Ak by ste chceli ísť na inú pláž kde že vraj nie sú kamene, tak sa muselo ísť autobusom buď do prava alebo do lava zhruba po 5 minút. My sme nešli deti sa mi kúpali radšej v bazéne aj keď som z neho nadšená nebola lebo aj do okola samá plesen vo vnútri v bazéne samá pleseň v spárovačkách ....
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Monika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela