02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Recenzia ~ Recenzia hotela Corfu Senses (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:17.08.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel by som hodnotila ako slaby 3 hviezdickovy hotel. My sme boli poriadne sklamani z nizsie popisanych dovodov Zial ani pekne prostredie bazena a ciste more dojem nezlepsili, nakolko bojovanie o miesto na lehatku a chybajuci vecerny program (zial najblizsia moznost zabavy je cca 3,5 kilometra) sposobili, ze sme sa po 3 dnoch uz zacali tesit, kedy odideme.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela taky priemer a to je jednoznacne odporucam priplatit za izbu s vyhladom (ratajte vsak s tym, ze je mozne, ze budete mat iba ciastocny vyhlad na more, ako sme mali aj my), avsak stale lepsie, ako mat vyhlad na cestu a pocut buchot hrncov a riadov z kuchyne.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie taky priemer, avsak co nas prekvapilo bolo, ze klima (riadena aj pocas dna centralne, s 3 moznostami intensity - podla mna dostacujucimi) sa vypinala centralne od 1 v noci do 11 rana, cize ak zvyknete vyuzivat klimu aj pocas noci a hlavne rano, urcite vas tento fakt nepotesi. Popravde ani nas - hlavne rano, to uz bolo v izbe teplo.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Zial aj tu zalezi, na koho natrafite a ako hotel funguje. Od prveho dna, ked sme prisli, hotelovi hostia si nechavali uteraky a veci na kupanie na lehatkach, takze ak mate stastie, tak si lehatko/baldachin uchmatnete hned v prvy den a mate o problem postarane, kedze evidentne lehatok dostatok nebolo - na recepcii tvrdili, ze je. Zial, my sme to stastie nemali a k lehatkam sme sa dostali az v posledny den pobytu. Dovtedy sme to riesili verejnej plazou, ktora bola vzdialena asi 20 minut a platili sme 10 eur za 2 lehatka so slnecnikom. Stazovat som sa bola 2 x na danu situaciu, lebo bud nech ma hotel dostatocny pocet lehatok pre vsetkych hotelovych hosti, alebo nech si hostia svoje uteraky kazdy vecer, ked odchadzaju z arealu beru so sebou. Na to by mal dohliadnut hotelovy personal, ako to vsade inde je. Ked som sa prvykrat stazovala, tak sa ma pytali, ze asi ako to oni mozu zabezpecit, ze to zalezi od hosti. No podla mna to zalezi od nich, ved predsa je to ich hotel a ich pravidla. S niecim podobnym som sa nestretla v ziadnom inom rezorte a to chodim pravidelne na dovolenky vyse 10 rokov...povedala som im, ze nech veci, ktore vecer po 21 hod zostanu na lehatkach, nech pozbieraju a daju na 1 miesto, ti, co ich tam nechali, si ich rano najdu, avsak nie na lehatkach….podla mna jednoduche. Tu mi vsak dost dlho trvalo ich o tom presvedcit...skoda toho, lebo aj vecer je super, ked si mozete pri prechadzke po rezorte sadnut na lehatko a pozerat na hviezdy ci more (predtym to mozne nebolo). Dufam, ze hotel aj po nasom odchode bude na tomto pravidle trvat, aby dalsi hostia nezazili to iste, ako my, ved aj areal vecer vyzera ovela lepsie, ked nevidite vsade okolo seba uteraky a kolesa na kupanie...
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Kedze sme sa vela v hotelovom rezorte pocas dna nezdrziavali, toto velmi hodnotit nemozem - aspon co sa tyka zabezpecenia sportovych aktivit animatormi. Avsak co mozem ohodnotit je pristup recepcnej k poziadavke o lopticku na stolny tenis. Asi na 3 den sme si chceli zahrat. Ked sme prisli k stolu, nasli sme iba 1 stlacenu lopticku, s ktorou sa hrat nedalo. Tak som isla na recepciu poziadat o novu. Odpoved recepcnej ma dost pobavila, ze oni dalsie nemaju, ze vsetky su "von". Popravde po skusenosti s lehatkami som sa iba zasmiala,ze toto nemyslia vazne. Dufala som, ze hotel nove lopticky dokupi, ved predsa uz vedia, ze nie su...no hold, nestalo sa tak. Takze jedinou zabavou zostaval 1 biliardovy stol, ktory bol v kuse obsadeny….ani niet divu, pre 100 dalsich hotelovych hostoch. Strasne tu chybal vecerny program, ten sa konal za 7 dni v podstate iba raz - grecky vecer, lebo kviz o Korfu, ktory viedol animator ani hodnotit nebudem - 10 otazok, animator ani nemal mikrofon, cize kto sedel trosku dalej, kedze blizsie miesta uz boli obsadene, musel riadne napinat usi, aby vobec otazky pocul. Ostatne dni vam zostavalo bud sediet na balkone, ako my, kedze a v tv boli iba 2 kanaly - TA 3 a CNN, takze fakt riadna nuda a z mojho pohladu vecer bol najhorsi z celeho dna...nuda na skapanie
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V prvom rade spomeniem novy druh stravovania - all inclusive light, ktore cestovna kancelaria asi sikovne dodatocne vymyslela. Nie iba my sme zostali prekvapeni, ale aj ini ludia z nasej skupiny. Dodatocne som nasla, ze to bolo spomenute pri bookovani zakladneho lozka, ale nie pri strave a kedze zaskrtavate ostatne polozky ako palivovy priplatok, servisny atd pocas vypocitania celkovej ceny, tak toto mi fakt uslo. Ked si raz zadam to vyhladavaca all inclusive moznost, neratam, ze mi moze zobrat aj nieco menej, kedze doposial som sa stretla iba s variantami " all inclusive" alebo "ultra all inclusive"... Aj tak si vsak myslim, ze bud je nieco all inclusive, alebo nie je...nie nieco medzi tym. All inclusive light je plna penzia s napojmi. Cize mimo jedalne si vsetky napoje hradite sami a to vcelku dost predrazene… kava 3 eur, pivo 4,50 za 3 dcl...akoze tolko nezaplatite ani v centre hlavneho mesta...ak sa nebavime o hoteli carlton, samozrejme. Taktiez drinky pocas jedal - mate na vyber 2 druhy "tvrdeho", ouzo a nejaka ich broskynovica, teda aspon tak to chutilo, pivo a vino. Popravde vino a pivo, ze cele zle, chutilo otrasne, ochutnali sme raz a stacilo. "Tvrdy alkohol" hodnotit nebudem, kedze ho casto nepijem. Takze nase all inclusive light pozostaval z nealkoholickych napojov. Dost ma sklamali aj dezerty - aj pocas obedy a vecere boli 2 druhy - nejaky kolacik a zelatina, pena, alebo pudding a este melon. Podarilo sa mi uchmatnut asi 3x, kedze to bola doslova bitka. Kolaciky boli tak miniaturne nakrajane, ze ked doniesli novu tacnu s kolacikmi, ktorych tam bolo asi 30 kusov, 10 ludi si ich rozobralo, niekedy aj menej a potom sa cakalo asi 20 minut na dalsiu tacku...s melonom to bolo nieco podobne...rovnake dezety sa opakovali kazde 2 dni... takze dost velke sklamanie….no na druhej strane, aspon clovek nepribral :-). Aby som len vsetko nekritizovala, tak obedy a vecere boli fajn, vcelku velky vyber, maso, ryby, cestoviny a vyborne salaty. Stale si bolo co vybrat. Ranajky trosku poslabsie, ale to mi az tak nevadilo, kedze rano nezvyknem jest vela.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz bola pekna, no chybali tam slnecniky. Nechapem, preco hotel nedal aspon 10 kusov slnecnikov na plaz, kedze slnko na vas pecie od rana do vecera, ak chcete byt na plazi. Celkovo pocet slnecnikov bol absolutne nedostatocny, mozno 10-15 kusov na cely rezort, ktore boli umiestnene pri bazene. Voda vsak bola super, cista, tepla, tak za toto davam palec hore. Super je, ze plaz je akoby v ramci rezortu takze ak mate decka, nemusite riesit bezpecnost.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Lydia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela