02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

kvalitna stvorka ~ Recenzia hotela Aquis Agios Gordios Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:kvalitna stvorka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Je to poamaly na urovni 5*.(povedal by som velmi kvalitna stvorka). Mali sme len jednu pripomienku aj to nie k hotelu ale kvalitam sluzieb nasej cesky hovoriacej delegatky, t. j. minus desat bodov. Poplietla co mohla. Dobra rada: vylety si organizujte radsej sami a nie cez delegatku. Vyjde to o dost lacnejsie a usetrite si kopec starosti (viacej krat sa jej totiz stalo, ze poslala sofera autobusu do ineho hotela pre ludi kt. si zakupili vylet). Clovek potom odpadne ked sa vrati domov a pride mu ucet za telefon s delegatkou a este ani nepojde na vylet a skoro vstane. Kazdemu stihla povedat, ze sa jej to stalo prvy krat, to urcite. Niekomu to urobila 2 dni po sebe, pritom kopiu "voucheru", kde bolo napisane presne a jasne ktory hotel to je a o kolkej a kde v hoteli treba caka, mala.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Super poloha. Vsetky izby s vyhladom na more. Na kraji mensieho mestecka. Po plazi sa dalo do centra mestecka dostat (cca 10 min bosou nohou po plazi. Nachadza sa na zapade ostrova. Voda je tu studensia, cca. 22 -23 stupnov, na severe je este studensia, na vychode teplejsia o cosi. Z vychodu ostrova su kamienky a ziadne vlnky, na zapade ostrova pieskova plaz (kremicity piesok) a sem tam si uzijete aj vlny aj "jazero". Sever ostrova a more? skor voda s ilom. Presli sme cely ostrov, zhodli smne sa na tom, ze to bola jedna z jakrajsich plazi na ostrove.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Nepacila sa nam izba bol tam vyfuk klimatizacie hned na streche a nebolo pocut more, ale ponukli nam apartmanovy domcek (bol cca 400 metrov od komplexu), tam bolo uplne ticho a bola v nej aj plus obyvacka. O dva dni nam ponukli "bez reci a platenia niekomu do vrecka" asi najlepsiu izbu kt. mali. nerobili rozdiel medzi nemcami a slovakmi. To si cenime. Inak vsetky izby su s vyhladom na more.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Sluzby hotela super. Ak bol nejaky problem, hned to riesili. Obsadenost hotela: najviac nemci, anglicania, pomenej holandania, sem tam rusi, dvaja rumuni, 10 slovakov. a iny.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel bol prisposobeny starsim nemcom a ich sportovym, kulturnym inym vyzitiam (tanecna skola pod vedenim majstra tanecnika z nemecka-spolocenske tance az salsa a pod.) kurz "sushi", ...1x za pobyt bola na plazi "beach party". Inak 1x za pobyt sa dalo ist do sauny a fitka, kt. bolo naozaj na urovni. 1x do t. "grecky vecer"
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Super, 5ka preto, že sa ranajky opakovali, ten isty vyber, nemenilo sa to. Inak stale aj ryby,"skeble". dost velky vyber jedal. melony na ranajky a vecere, vzdy dostatok.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Super, jedna z najkrajsich na ostrove Corfu. 5 preto, lebo hotel/stat necistil breh od chaluh, iba vyberali peniatze za lehatka. Inak pekna.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela