02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Labranda Sandy Beach Resort (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:09.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkovo sme boli velmi spokojni, urcite jedna z najlepsich dovoleniek.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Resort bol vzdialeny od letiska cca 45 min cesty autobusom. Bol priamo na plazi, ale obrovsky areal, cize zalezi od toho kde by ste boli ubytovani, v ktorej bytovej jednotke. My sme boli blizko hlavnej restauracie, velkeho bazena a plaze. Cize to bolo super.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Zariadenie v izbach stare, postel vrzgala a na matraci bolo citit vyskocene spruziny, nic prijemne. Voda z umyvadla striekala kade tade, v sprchovacom kute plesen, hrdza na bateriach, voda smrdela (ale s tym asi nic nespravia). Znie to hrozne, ale dalo sa to prezit, kedze sme na izbe boli minimum casu. Upratovali denne, takze vramci moznosti bolo cisto.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Šport a zábava:
Viacero nakupnych moznosti v ramci resortu, ci uz lekaren, supermarket, zmrzlinovy stanok ... V resorte bola aj herna a na plazi rozne vodne sporty (samozrejme za poplatok).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedlo bolo perfektne. Siroky vyber jedal, stale viacero druhov masa, ryby, cestoviny, rozne druhy priloh (zemiaky na rozne sposoby, steakove hranolky boli perfektne, ryza), omacky, salaty, zelenina ... Bolo z coho vyberat. Jedine co mi chybalo bola zelenina na ranajky (bol tam len listovy salat, pripadne raz bola pecena paradajka). Na ranajky, vajicka na viacero sposobov, parky, klobasky, slane a sladke peciva, sunky, syry, lievance atd. V ramci svedskych stolov bolo stale k dispozicii ovocie, kolaciky a zmrzlina.
Pláž:
Krasna piesocnata plaz s pozvolnym vstupom do mora. Bolo mozne aj pozorovat ryby vo vode. Lezadla a slnecniky boli zdarma, ale lezadla sme museli uz o 6-tej rano obsadit osuskami, inak nebolo volne miesto.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:J a L
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela