02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Almyros Natura ~ Recenzia Almyros Beach Hotel (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Almyros Natura
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo vyborna dovolenka,4 hvizdy su relatyvne, vsetko na izbe a celkovo v hoteli fungovalo, ale hlavne izby maju uz nieco za sebou, na plnych 4 hviezd by bolo dobre rekonstruovat ubytovaciu cast a vymenit nabytok, ktory je uz dost starsi a opotrebovany.Inak strava famozna, vsetko chutne a nic nikdy nechybalo. Personal je velmi milyy,naozaj sa velmi snazia. Odporucam pozicanie auta a pozriet ine kuty ostrova. My sme si pobyt uzili.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je v okrajovej casti strediska Acharavi asi 20 min. peso do centra. Skoda ze don nevedie ina ako hlavna cesta, co moze byt hlavne s detmi dost nebezpecne.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Vybavenie sice zodpoveda triede, ale je uz starsieho datumu vyroby. Vsetko ale fungovalo, nec nebolo pokazene, postele vcelku dobre. Na pocit su ale bezne stvorky na Slovensku uz inde.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personal je naozaj velmi ochotny a mily, neda sa im upriet snaha. Bar fungoval ako mal, trochu mensi vyber a mnoztva na doobednych a poobednych snackoch ale my sme ich v podstate nevyuzivali, pretoze strava v ramci AI je naozaj pestra a skvela.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Trochu slabsia stranka hotela. Animatori zachranuju situaciu pri bazene cvicenim ,jogou a sipkami. V ramci arealu este maznost volejbalu.Na plazi uplna nula.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Za nas najvacsie plus hotela.Vsetko cerstve a chutne, kazdy den skor ale na veceru morske plody na rozne sposoby, najviac musle a krevety. Velky vyber salatov a studenej kuchyne, rozne moznosti dochutenia podla.chuti.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Podla nas pekna s malymi kamienkami. Vstup do mora ale velmi zalezi od velkosti vln v ten ktory den, pretoze velke vlny hned pri vstupe do mora odkryju velke ploche kamene ktore su pri kludnej vode pod drobnymi kamenmi.Vytkol by som malo kosov na odpadky, ale cestovanim po ostrove sme zistili ze to je problem celeho ostrova.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Andrej Vavro
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela