02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kefalónia Palace ~ Recenzia Hotelový komplex Kefalonia Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kefalónia Palace
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel si v žiadnom prípade nezaslúži 4hviezdičky! Max 3. Hneď vedľa je hotel s 5hviezdičkami a rozdiel je priepastný ... Hotel je zanedbaný, pýta si celkovú rekonštrukciu, izby detto, kúpeľňa v hroznom stave a to som mala možnosť vidieť tri izby. Inak čisto, klimatizácia perfektná. Strava výborná, more úžasné, bazény super. Celý čas boli v hotely poľskí animátori, ktorí zabávali hostí, ak budete mať izbu na bazén a malé deti, nepočítajte, že pôjdete spať pred polnocou. Celkovo - ak čakáte 4hviezdičkový hotel, budete sklamaní. Ak vám je jedno, kde spíte, hlavne, že je čisto, tak budete spokojní. Všetko ostatné super (jedlo, pláž, personál). Chcem vyjadriť obrovské sklamanie z delegátky CK Aeolus. Veľmi negativistická osoba, vôbec nepomohla, neochotná, nepríjemná, akákoľvek požiadavka bola z jej strany odbitá ako "nedá sa". V hotely je mimochodom toto leto dlhodobo problém s angínou a s vírusovým hnačkovým ochorením. Miestny lekár sa vyjadril, že tam chodí "ako na klavír"...
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza v strede ničoho. Ak chcete niečo zažiť alebo vidieť, treba si požičať auto/ motocykel. Ostrov je prekrásny aj keď je ešte stále vidieť škody po zemetrasení v zime. Veľa ciest je uzavretých a neprejazdných. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, blízkosť mora je k nezaplateniu. Pláž krásna a veľká, čistá.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel ošuntelý, zanedbaný, ak očakávate európsky štandard 4hviezdičiek, budete veľmi sklamaní. Určite si nezaslúži 4hviezdičky. Na terasách plesne, kúpeľne v žalostnom stave. Hotel si pýta kompletnú rekoštrukciu. Bazén krásny, reštauračná časť v pohode až na mravčeky túlajúce sa po stoloch pri oknách...
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál veľmi príjemný a prívetivý. Bar pri bazéne ponúka k all inclusive nápoje až do 22hej hodiny, zmrzlina celý deň, koláčiky a ovocie taktiež ( od desiatej do šiestej do večera). Rôzne miešané nápoje, pivo, víno, nealko, káva.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Poľskí animátori robili program celý deň, šesť dní v týždni, od rána do skoro polnoci. Poľsko-anglicky, aj keď na tej angličtine sa všetci anglickí hostia celkom slušne bavili. Gro klientely boli briti a poliaci. Sú tam tenisové kurty, maxi šach, dva hracie automaty pre deti, ping-pongové stoly, detské ihrisko (s osím hniezdom), kútik pre deti (vonku, poľsky hovoriaca animátorka). Animátory vedeli spraviť dobrú závabu ale treba byť na nich naladený. Bazén bol krásny, čistený a voda mala príjemnú teplotu. Lehátka pri bazéne ak neobsadíte uterákmi cestou na raňajky, už sa k nim nedostanete po zvyšok dňa. Na pláži lehátka so slnečníkom za poplatok aj keď poplatky vyberá miestny ťažko pracujúci grék len keď sa mu chce, čiže prakticky vôbec. :) Nám sa za 11 dní nezadarilo zaplatiť ani raz.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava výborná. Rozmanitá, tri krát boli večere dokončované priamo pred hosťami. S pitím je to zvláštne. Ako all inclusive máte možnosť výberu z množstva možností ale nemáte možnosť si sám načapovať čo chcete. Musí prísť čašníčka a tá Vás obslúži. Ak chcete "duplu" musíte si zohnať čašníčku. zmrzlina k dispozícii stále.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž krásna. Veľká, čistá, krásne more.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lenka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela