02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Maximálna spokojnosť ~ Recenzia Hotelový komplex Kefalonia Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Maximálna spokojnosť
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Boli sme nadšení. Naša dovolenka stála za to. Chyby sa dajú nájsť vždy, ale my sme ich nehľadali a užívali sme si to, čo sme mali k dispozícii a určite toho nebolo málo.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Vyhovovala. Úžasné miesto pre odpočinok a relax. Kedykoľvek sa dá požičať si auto a spoznávať ostrov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na kategóriu **** by som očakávala krajší a modernejší interiér izieb a kúpeľní. Hlavne kúpeľne s wc by mohli byť vo vyššom štandarde, dlhšie mi trvalo sa zmieriť s ich úrovňou.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Na **** štandardné. I keď Gréci sú naozaj lenivý národ, miestami až príliš, snažili sa vyhovieť nám turistom :-) V hoteli bol vycvičený personál, vo väčšine boli ochotní a vážili si nás zákazníkov.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animátori fungovali hlavne pre deti. Vedeli zabaviť však i dospelých. Športové možnosti boli, avšak v tom teple sme radšej plávali, než hrali tenis či ping-pong. Bola i možnosť využiť vodné športy (okrem plávania samozrejme), ale nevyužili sme to.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Kuchyňa bola fantastická.Predovšetkým nás úplne nadchlo fantasticky pripravované hovädzie mäsko, tiež bravčové a ryby, mňam. Kuchyňa nám vyhovovala, nedalo sa jej odolať a obaja sme si z dovolenky priniesli každý naviac cca 1,5 až 2 kg :-) A to sme aj plávali a absolvovali výlety po ostrove :-)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž Xi je čarovná a magická. Na určitým miestach je liečiví íl (také šedé kamene, ktoré vplyvom vlhkosti majú plastelínovú konzistenciu) využívaný na kozmetické účely. Ohúril nás kontrast farieb červeno-oranžovej s modrým morom, ktoré malo tiež krásne odtiene vďaka vápencovému podložiu. Za návštevu však stoja určite aj ďalšie pláže na ostrove. Nás si získala pláž Platia Ammos, kde bolo minimum ľudí (určite aj vďaka cca 250 schodom nadol smerom k nej, fantastické vlny a čistučké more. Svoje čaro mali aj pláž Petani a Myrthos, ale tu už bolo viacej ľudí. Každopádne pláže v Kefalónii určite stoja za to a radi by sme sa kvôli nim na tento ostrov ešte niekedy vrátili.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Petra
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela