02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

skvelééé ~ Recenzia Hotelový komplex Kefalonia Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:skvelééé
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Boli sme v Kefalónii s priateľom. Dlho sme sa rozhodovali, kam vôbec pôjdeme. Na všetkých stránkach sú všade na všetky hotely na všetkých ostrovoch (nielen v Grécku) otrasné recenzie. Tento hotel sme mali vybratý už dva roky, po veľkej spokojnosti známeho, sme sa rozhodli, že ideme sem. A boli sme maximálne spokojní.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Nám poloha vyhovovala úplne. Veľmi krásne a úplne ideálne, ak si chce niekto oddýchnuť a vypnúť. Je tam klud, ticho, len vy a tá krása naokolo. Kto chce však žiť a chodiť na disco a do barov, tak to tu nenájde. Vďaka tomu sme si super oddýchli.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
My sme boli taktiež úplne spokojní. Každý deň nám milá pani upratovačka umyla dlážku, celú kúpeľnu, vymenila posteľné prádlo. Nábytok bol v dobrom stave, nič neodpadávalo, ani nebolo pokazené, a na izbe sme nemali žiaden zápach. Absolutne super.
Služby:
starstarstarstarstarstar
My sme boli so službami spokojní. Personál na hoteli bol veľmi milí, stále.....robili každý deň od rána do večera, do slova makali, a nebolo to na nich vôbec poznať. Stále Vás milo privítali, obslúžili hneď, bez čakania, jedlo menili neustále, proste behali. Bolo to z managerskeho hladiska zvládnute na jednotku. Delegátka, animátorky, upratovačky, čašníci, barmanky.....všetci na jednotku. Cítili sme sa tam vďaka nim strašne dobre.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
My s priateľom sme tam išli najmä za morom, a tam sme strávili aj všetok čas, či už na pláži Xi, alebo na iných v rámci celého ostrova. Ani sme nemali čas na tenis, prípadne stolný tenis, takže tieto služby hotela neviem posúdiť. Na pláži boli vodné športy všetkého druhu, dalo sa v pohode vybrať. Čo sa týka zábavy večer, animátori sa snažili a bolo to v celku fajn. Ale je pravdou, že je to hotel vhodný pre rodiny s detičkami, preto aj program bol orientovaný viac menej na ne. Musím podoktnúť, že ho mohli trochu obmieňať, aj pre tie deti a vymýšlať niečo iní pre dospelých. Program pre dospelých síce bol,ale taký kratší. To jediné asi môžem vytknúť tomuto hotelu. Vo vedľajšom hoteli Appolonion resort and spa bola živá, veľmi príjemná hudba s kvalitným hudobníkom každý večer. Bolo to trochu, veľmi príjemne počuť k nášmu hotelu.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Bez chybičky. Chutilo nám všetko, bol obrovský výber, všetkého dostatok. Nemáme absolútne čo vytknúť.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž super, nádherný piesok, čisté a teplé more, pozvoľný vstup do mora. Lehátka pri mori boli za 3 eurá, takže super. Pobehali sme aj iné pláže na ostrove, jasné nič sa nevyrovná Myrtosu, ale boli sme spokojní so všetkými plážami, každá iná a prekrásna.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:enid
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela