02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

No neviem... ~ Recenzia Hotelový komplex Kefalonia Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:No neviem...
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Cena zájazdu mi príde neprimeraná službám. Ostrov je však pekný, odporúčam ubytovanie inde a rozdiel v cene investovať do požičania auta a stravovania v tavernách.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza uprostred ničoho, približne 200m od pláže, najbližšie mestečko Lixouri 7km. Do mesta chodí autobus 3x denne (9, 15, 18 h) za 1,60€/osoba/cesta, prípadne taxík kedykoľvek 10€/cesta.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izba na môj vkus trochu malá, nábytok nevyzeral na prvý pohľad starý, ale čo-to už prežil (odpadávajúce dvierka a pod.). Na izbe minichladnička, varná kanvica+instantné kávy a čaj, 0,5l balenej vody na osobu/deň, za zmienku stojí plnohodnotná vaňa v malej kúpeľni spojenej s wc, kde však bol neskutočný smrad z kanalizácie! Prach pod posteľami mal určite pár mesiacov, manželská posteľ úzka a tvrdá - dobrá na "zábavu", nie na spanie. 4* v Egypte či Turecku sú o niečom úplne inom.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Delegátka fajn. Internet za 4€ na hodinu! Lehátka okolo bazéna zdarma, ale málo. Požičanie auta - zabezpečuje delegátka, no napriek tomu časy pristavenia/odovzdania kľúčov treba brať s obrovskou rezervou. V prípade poruchy/nehody otrasný servis požičovne.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pre deti mini-club dvakrát denne, po troch dňoch už malého nebavilo neustále iba kresliť a plastelínovať. Animátori priemer, program rovnaký ako inde - vodné pólo, volejbal, petang, ping-pong, gymnastika vo vode+večerný program, zvlášť grécky večer bol neskutočne biedny. Tenisový kurt za 6,50€/hodinu, za poplatok aj ping-pong, volejbalové ihrisko+nejaké hracie automaty. Detské ihrisko bez kúsku tieňa = nepoužiteľné na dlhšie ako pár minút.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Treba si pozorne prečítať podmienky soft all inclusive, tie však boli dodržané. V pool bare od desiatej zmrzlina, káva Nescafe z automatu (brrr), dva druhy sušienok a bábovky, červený melón (skvelý), voda + sladké žbrdny, ostatné za cash, od 16 do 17 hod. miešané alko nápoje plastových pohároch. V lobby bare od 18,00 len nejaké nealko. K strave nemám žiadne výhrady, denne dva druhy mäsa, ryba (nič moc), grécke špeciality (souvlaky, musaka, grilovaný baklažan, ...), dosť zeleniny, ovocie, tzaziky, presladené koláče, pivo, víno, večer aj iný alkohol, všetko v akomkoľvek množstve. Hádam jedine ryža bola zlá, vodnatá a bez chuti. Naozaj rýchly servis, čisto, zima (klíma na 20°C). V prípade výletu balíčky, treba nahlásiť deň dopredu do deviatej.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Doteraz nechápem kladné hodnotenia pláže - piesok a vodu mám aj na miestnom kúpalisku. Časť pod hotelom prepchatá slnečníkmi, no ani ďalej od hotela žiadna pekná prírodná scenéria. Pláž NEBOLA čistá, čistenie žiadne, slnečník a 2 lehátka za 7€/deň. Na ostrove sú oveľa krajšie pláže, niektoré však relatívne plné ľudí (odporúčam si privstať).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:mamut
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela