02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kefalonia palace hotel ~ Recenzia Hotelový komplex Kefalonia Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kefalonia palace hotel
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:08.09.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jednoduchý hotelový komplex, skôr menší, žiadne obrovské kolosy typu Egypt alebo Turecko. V budúcnosti bude vsadený i do peknej záhrady, ktorá ešte stále rastie. Hotel je určený skôr pre nenáročného klienta.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza asi 7 km od Lixuri, čo je najbližšie mestečko naokolo. Hotel je uprostred ničoho, k pláži sa ide cestičkou, na ktorej sú síce autá, no žiadne ralley to nie je.Zopár taverien naokolo, zopár suvenírov a that´s it.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Jednoduché izby, každý deň výmena uterákov, upratované, čisté. Jediné čo sa dá vytknúť je kúpeľna bez ventilátora takže musíte kúpeľnu vetrať "cez izbu", pretože po jednej sprche je tam nedýchteľne.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Okrem výborného jedla all inclusive stojí za nič. Každému odporúčam, aby sa v cestovke dobre informoval čo znamená rodinný-soft all inclusive!!!!! Tj. že vám celý deň dajú len sladké zarábané malivky alebo obyčajnú vodu, pivo alebo víno iba na večeri. Káva je len z automatov, džúsi sú takisto len sirupová voda. Takže keď by ste si aj chceli po večeri posedieť pri bazéne, tak jedine s akože spiritom, ktorý je taký sladký, že je nepitný, alebo s vínkom, ktoré je treba platiť. Strava však bola výborná, typicky grécka, po týždni sa síce opakovala, ale tak potom sa to tie 3 dni vydržať dá :) Inak hotel neponúka žiadne extra služby. Slovenská delegátka bola skvelá, o ostrove naozaj vedela veľa. Absolvovali sme s ňou výlet na Itaku loďou s kúpaním, ktorý bol skvelý, odporúčam.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ponuka vodných športov na pláži - ceny predražené - ako všade. V hoteli boli animátori, ich služby sme nevyužívali, ale podľa toho, čo som videla, Slovenka sa "venovala" deťom = kreslili si spolu, Švajčiarka a Ír robili to ostatné. Takmer každý večer bol animačný program, popravde nič moc, ale snaha sa cení, Švajčiarka a Talian krásne tancovali tak to zachránili.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Rodinný all inclusive = treba zistiť presné podmienky, ako som spomínala vyššie. Jedlo bolo chutné, vyzeralo grécky:D Problémy s nápojmi som popísala v kolónke služby.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Nádherná, úžasná, tichá. Síce občas veľa ľudí, ale dajú sa nájsť aj súkromné zákutia. Ide sa k nej po cestičke. Odporúčam však prenajať auto (ak ste naozaj dobrý šofér, máte nad 25 rokov - to je podmienka, a znášate dobre adrenalín zo serpentín ) Pláže ako myrthos, petani atď jednoducho treba vidieť
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Aida2003
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela