02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vynikajuca dovolenka v pokojnom prostredi ~ Recenzia hotela Ionian Sea (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Ionian Blue ★★★★★
Grécko / Lefkada / Nikiana
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vynikajuca dovolenka v pokojnom prostredi
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ostrov Kefalonia nie je preplneny turizmom a hotel Ionian Sea je vzdialeny od najblizsieho mestecka Lixury cca 8 km. Preto ho odporucam ludom, ktori maju radi pokojne a kludne prostredie. Ak pocitate s tymto faktom, potom mozete zazit krasnu dovolenku v kvalitnom hoteli, s prijemnym, usmievavym a vzdy ochotnym personalom.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachadza v casti zvanej Kounopetra, co znamena pohybujuce sa kamene. A naozaj, mala plazicka patrica hotelu je obkolesena vysokymi skalami a kamenmi, ktore vsak produkuju na niektorych miestach bahno, ktorym je dobre sa natierat, pretoze posobi dobre na kozu, reumu a pohybovy aparat. Bahno najdete aj v mori. Tento hotel lezi v tichuckom prostredi, kde ani busy nejazdia. Plaz Xi sa tiahne cca 7 km, takze sa mozete nerusene prechadzat po mori aj niekolko sto metrov a obdivovat krasy okolia a teple more.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
My sme boli s ubytovanim spokojni. Primerane velka izba, kupelna vybavena fenom, dostatocne velkym zrkadlom, kazdy den upratovana. Velky balkon, alebo terasa boli samozrejmostou. Na balkone susiaky, pekne sedenie.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Kvalitu sluzieb hodnotim vysoko. Od prichodu na hotel az p odchod vybavene komplet vsetko. Akykolvek problem sa vyriesil promtne. nevedeli sme dobre anglicky, bez problemov zavolali delegatku a ta vybavili po telefone aj nemozne. Upratovačky usmiate, porozpravali sa, zdaleka kricali pozdrav, v jedalni usmiate privitanie denne. Upratovane a udrziavane okolie hotela, destkeho ihriska, celeho arealu.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Su tu tobogane a vecerne animacne programy. My sme nevyuzivali, boli sme len s manzelom sami a chodili sme ku moru.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Vynikajuce. Ranajky-vsetky druhy vajicok vratene omelety, volskeho oka, parky, klobasa, salamy, syry, rozne druhy zeleniny, rozne druhy sladkych baboviek, palacinky, dzemy, vločky, jogurty, nutela, maslo...obed a vecera, rozne druhy masa-baranina, kralik, hovadzinka, bravcove, kuracie, mlete gulky,zo zapekanych jedal-cukety, baklazany, rajciny, papriky, ryza, zemiaky, zem.kasa, zestoviny, zapekane, so syrom, bez syra, mnozstvo jedla na vyber, hotove obzerstvo :-)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Nam sa plazicka pacila, nema ovsem sprchu. Je upravovana v ramci moznosti, nakolko su v mori chaluhy a obcas ich vyplavi more na breh. Nam to neprekazalo, ale pre istotu si zoberte do mora obuv.More teple, ciste, vynikajuce.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela