02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kvalita vs. cena ~ Recenzia hotela Electra (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kvalita vs. cena
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:03.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Electra je veľmi pekný hotel, skôr by som povedala rodinný penzión. Je vhodný pre nenáročných zákazníkov, skôr rodinné páry alebo ľudí, ktorí vyžadujú kľud a ticho. Pre mladšie páry alebo ľudí, ktorí chcú zábavu, veľké promenády, obchody a ruch by som doporučila iný hotel a možno aj inú destináciu. Dedina Stavros, kde sa hotel Electra nachádza nie je ničím zaujímavá. Je tam menšia promenáda, kde nájdete obchody a hlavne omnoho viac reštaurácií a barov oproti obchodom, pre deti je tam menší lunapark. Výber v obchodoch je slabý, oblečenie skôr z 80. rokov, nejaké suveníry, hračky, potraviny, nečakajte však očarujúci výber. To už skôr v dedinkách ako je Nikiti, Ouranoupolis...nájdete typické výrobky z olív, olivový olej, med a podobne.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel Electra sa nachádza približne 400 m od mora. Na krajšie pláže je treba ísť buď naľavo od hotela, ak chcete pozvoľný vstup do mora - vhodné skôr pre deti. Odporúčam však pláž Jasmin beach. Nachádza sa vpravo od hotela, za prístavom, cca 800 m od hotela. Pláž je krásna, vstup do mora je síce pozvoľný, ale plynule prechádza do hlbšej vody. Za slnečník a lehátka zaplatíte tak, že si objednáte nápoj v minimálnej hodnote 3 €/osoba.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby hotela Electra sú veľmi pekné, čisté, rovnako aj kúpeľňa. Upratuje sa však len raz za pobyt, t. j. výmena uterákov a posteľného prádla. Koše vynášajú každý deň.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Na prízemí sa nachádza menší bar s posedením. Ceny za nápoje sú podľa mňa trochu drahšie. Pre porovnanie pivo stojí v bare 2,5 €, ak si v supermakete kúpite pivo Mythos, tak ho máte za 0,98 centov a môžete si ho vypiť na balkóne :-). Personál je milý a ústretový.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nie sú v tejto oblastí Stavrosu žiadne väčšie možnosti športov a zábavy
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Raňajky boli výborne. Obedy a večere priemerné, skôr zlé. Výber nie je veľký, čo by ani tak nevadilo. Čo je zlé, je skoro rovnaký výber jedál, deň čo deň a keby to aspoň bolo typické pre Grécko, ale takú stravu si zrejme každý dokáže urobiť aj na Slovensku alebo v Česku. Na výber boli cestoviny, ryža, zemiaky, mäso, omáčka a dokola to isté. Môžete to síce kombinovať a v tom prípade asi nebudete jesť každý deň to isté, ja som však očakávala typické jedlá pre prímorskú oblasť - čerstvé ryby - grilované, vyprážané kalamáre, občas hranolky, gyros, tzatziky, souvlaki a podobne. Veď aj obyčajné zemiaky alebo ryža sa dajú urobiť tak, aby nepôsobili každý deň rovnako a hlavne, aby človek nemal dojem, že to je zo včera alebo dvoch dní...
Pláž:
Pláž je cca 400 m od hotela - obyčajná bez slnečníkov a lehátok. Na tie krajšie pláže je to 500-800 m.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Gabi
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela