02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Relax na Peloponéze ~ Recenzia Alkyon Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Relax na Peloponéze
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:05.08.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel bol situovaný v pekne udržiavanej zelenej záhrade. Ticho a pohoda prispeli k dostatočnému relaxu. Lenže toho ticha bolo až príliš. Sem-tam by nezaškodilo ponúknuť hosťom trochu gréckeho folklóru a ozvláštniť jednotvárne večery - vysedávanie v bare pri bazéne. Prechádzať sa tiež nebolo kade. Promenádu pri mori ste prešli hore dolu za polhodiny, centrum dediny bolo cca 30 minút chôdze, ale ani tam sa nič mimoriadne nedialo. Trochu zmeny priniesli trhy na sviatok pravdepodobne sv. Anny. Hotel takého širokého záberu mohol mať lepšiu ponuku na trávenie voľného času svojich hostí.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je na pobreží Korintského zálivu, cca 10 km od Korintu. V okolí sa nič zaujímavé nenachádza, len pobrežie lemujú taverny, ktoré sú večer preplnené domácimi.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovaní sme boli na I. poschodí v slušne zariadenej izbe s klimatizáciou, balkónom, TV, malou chladničkou, v ktorej sme mali každý deň pripravené 2 fľaštičky vody. Spočiatku nás ubytovali na prízemí, ale izba bola vlhká a nevetraná a tak sme ju vymenili. V novej izbe sme sa snažili čo najmenej používať klimatizáciu, v noci sa dalo spať pri otvorenom obloku.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Služby boli na slušnej úrovni. Upratovali nám denne a denne aj menili uteráky. Posteľnú bielizeň nemenili. Na recepcii sme si mohli vybrať za kauciu 10 € jeden uterák na pláž. Recepcia mala taký svojský režim. Napr. sme chceli vedieť, ako chodia autobusy do Atén a namiesto grafikonu sme dostali plán, kde v mestečku nájdeme dopravnú kanceláriu a odkiaľ autobusy odchádzajú....Hotel dával k dispozícii zopár dospeláckych aj detských bicyklov. K dispozícii bol aj vnútorný bazén a wellnes, čo však hostia v letných horúčavách akosi moc nevyužili.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na pláži boli k dispozícii 2 vodné bicykle a člnky. Iné možnosti športu a iného aktívneho vyžitia neboli. Hotelu patria 2 vonkajšie bazény. Nejako nefungovala hotelová komunikácia, lebo napr. grilovanie pri bazéne navštívilo cca 10-12 ľudí, jediný večer so živou hudbou tiež nebol spropagovaný.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola chutná, pestrá a bolo jej dostatok. Bolo neustále z čoho vyberať. Veľa bolo čerstvej zeleniny i ovocia, koláčiky, pudingy, zmrzliny. Trochu mi vadilo, že odpoludnia bol zatvorený kávovar a neviem prečo sme si nemohli dať napr. kávu s dobrým koláčikom. Tak sme si chodili na kávu do baru k bazénu alebo moru. V ponuke však bolo málo rýb, čo by si pri mori mohol človek dopriať vrchovato. Nápoje nosili čašníci. Boli nesmierne ľadové, že sa niekedy nedali ani piť. Bar fungoval pri mori aj pri bazéne. Ponúkal nápoje a drobné občerstvenie, denne marhule.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Na pláž sme museli prejsť cez nevábnu cestu cca 80 -100 m. Vstup do mora bol pozvoľný, ale nebol moc vhodný pre deti, lebo pláž bola kamienková a vstup bol tým dosť náročný. Piesok bol až ďaleko v mori alebo sa na chvíľu zjavil pri veľkých vlnách. Hotel mal svoje lehátka a slnečníky. Všetko to bolo v cene. Barmanka obsluhovala len nenáramkových hostí. My ostatní označkovaní sme si museli ísť pre občerstvenie sami.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Oľga D.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela