02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dobrá dovolenka a slušný hotel ~ Recenzia hotela Aurora (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dobrá dovolenka a slušný hotel
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:03.10.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V hoteli Aurora sme boli začiatkom septembra 2011. Je to pekný, celkom slušne vybavený hotel, zodpovedá trom hviezdičkám, i keď v Chorvátsku sme boli v 3-hviezdičkových hoteloch, ktoré boli omnoho lepšie vybavené.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel Aurora má vynikajúcu polohu - úplne nad plážou. Z hotelového bazéna sa dá dostať na pláž výťahom, nemusíte chodiť po schodoch, ktorých je dosť. Na recepcii dostanete magnetickú kartičku, na ktorú výťah funguje. Za kartičku zaplatíte zálohu 10 €, túto sumu vám vrátia, ak po skončení pobytu odovzdáte kartičku na recepcii. More prekrásne čisté, azúrovo modré, pláže veľmi pekné udržiavané, čisté, na pláži drobné kamienky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby sú dosť malé, hlavne ak je v izbe ešte prístelka, ale na prespanie to stačí, celý deň ste vlastne pri mori.Zariadenie v izbe je slušné, skrine vyhovujúce s dostatkom ramienok. Izby upratovali každý deň, uteráky menili každý deň. Posteľnú bielizeň menili raz za týždeň. Mali sme však dojem, že balkón upratovačka nikdy neupratovala. Na balkóne boli nevyčistené biele plastové kreslá a plastový stolík (bola na nich zažratá stará špina). Museli sme si dať na kreslo uterák a tak sedieť na balkóne, pretože sa nám hnusilo sadnúť na na tú špinu. Klimatizácia fungovala bezchybne na izbách i v celom hoteli.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Recepcia fungovala k spokojnosti všetkých, čašníci boli velmi slušní a ochotní.
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Čo sa týka raňajok, pomerne široký výber, ale každý deň to isté (párky, viac druhov salámu, lacnejšia šunka, praženica, tvrdé a mäkké syry, vajcia natvrdo, rôzne cereálie). Z nápojov bol skutočne veľký výber, a to v nápojových automatoch: džúsy, niekoľko druhov kávy, čokoláda, mlieko, čaj, atď. Tiež bolo dosť ovocia - jablká, banány, pomaranče. Čo by som vytkla raňajkám je, že nám veľmi chýbala k raňajkám zelenina - paradajky, papriky, uhorky. Za celý náš pobyt nebola k raňajkám ponuka zeleniny ani raz! Predsa k šunke alebo k salámu a k syru sa to v letnej sezóne žiada! Večere boli dobré, pestré, tu už bola široká ponuka zeleniny - paradajky, uhorky, kukurica, strúhaná mrkva, olivy, cvikla, ovocie. Veľmi dobré predjedlá, dobré polievky. Zarazilo ma to, že večere boli tzv. formou "bufetových stolov", ale hlavné jedlo vám vždy vydával kuchár, ktorý stál za pultom a vy ste mu len ukázali, čo chcete. Sami ste si mohli vybrať akurát zo šalátového bufetu. Po večeri bol vždy nejaký dezert, zmrzlina - to tiež vydával kuchár za tým istým pultom. Ovocie ste si mohli zobrať sami.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je v absolútnej blízkosti hotela,je pekná, čistá s drobnými kamienkami. More prekrásne azúrovo modré, čisté. Hotelový bazén bol v poriadku,z bazéna je krásny výhľad na more, voda v bazéne bola čistá. Sprcha pri bazéne fungovala, lehátka a slnečníky pri bazéne boli počas nášho pobytu už zadarmo, vraj už je "po sezóne". Počas sezóny sa platí aj za lehátko, aj za slnečník pri hotelovom bazéne, čo som ešte v žiadnom hoteli v Chorvátsku nezažila.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Eva
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela