02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Skor nie ako áno... ~ Recenzia Depandance hotela Alem (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skor nie ako áno...
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:23.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
Ked sme prišli do rezortu, ako prvé sme boli spokojní zišli sme na pláž, ktorá bola veľká, čistá a more pekné a teplé...Už okolo 12 nás ubytovali čo bol plus, izby ako katastrofa, makke madrace mi najviac vadili, inak nepotrebujem luxus, však o žiadnom sa nepísalo, balkón bol, upratovačky vždy umyli kupelnu a chodbičku a vymenili uteráky ( teda okrem nedele )
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
cca 1,5 km od mestečka Baška Voda... more pekné pláže tiež, ale videla som aj krajšie :)
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ale spĺňali to čo bolo v katalógu takže nemozem písať, že mi chybala klimatizacia, tv a podobne...
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Zlééééééé.... tento hotel patrí pod club Adriatic, čo je teda štátne zariadenie a tak to asi aj vypadalo....už len kvoli tomuto faktu že som si na pláži nemala možnosť kúpiť vodu bol odstrašujúci, obchodík bol kdesi v kopci v kempe, a bola to celkom túra výsť do toho kopca... Inak jedna reštaurácia, patriaca hotelu, nestíhajúci personál, hlavne jeden čašník večne s hlavou sklonenou dole ( volala som ho pinokio, bol celý drevenný ) niekedy sme sa aj nedočkali obsluhy... inak predavali kukuricu, špiralu, stanky s ovocím 2, niake nafukovačky a tak... z jednej strany este bar Viagra, z druhej Oseka tak 600m od hotela
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
mohli ste hrat ping pong, volejbval basketbal, behať...boli tam dake ihriská, sem tam to ktosi používal...požičiavali lodky v Oseke, a niake atrakcie tam boli pomenej...Paraglaiding az v Baske Vode...
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
A toto bol kamen urazu...som zvyknutá že chorváti maju tieto služby trosku slabšie ale toto !!! každý den to istééé...pardon s obmenou popraskane pripečené vajco na tvrdo s dakou hmotou asi prazenicou.... každý den parizér ( asi mínali štátne zásoby) to ani nebolo možné, jeden druh tvrdého syru...džemy, maslo , cornflaces...jeden druh pečiva sendvič ufff...limonady farebné vody skor...ako bola to katastrofa po 3 dni sa mi už zdvíhal zaludok, ale dako som to prezila....večera prvý den hrozné, nedávajte si makarske rizoto a určite nie tuniakový šalat :D vypadal ako náš zemiakový na vianoce :D taký som este nevidela...niekedy sa dala večera , raz sme dostali dokonca porciu, že prvý stupen zakladnej školy by sa stazoval čo to je tak malo??? ale večera no jakš takš, vyber z menu raz z 2 raz z 3...takže nie vždy z 3 menu... !
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
OK, široká , vždy si bolo kde lažkáť oproti Baške vode to bol ako cintorín, takže klud až na jačiace deti :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Vlasta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela