02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

pre rodiny ~ Recenzia Hotelový komplex Alem (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pre rodiny
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
jednoduché, ale výhodné pre deti
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
hotel Alem sa nachádza v borovicovom háji cca 80metrov od mora,žiadne cesty a autá, čo je výhoda nemusíte sa báť že vám deťa skočí pod auto.Okolie je pekne, ihriská, staršie ale ne vybláznenie detí stačia.Baška voda je cca 2O min chôdze....tak sú atrakcie,obchodíky trhy.Nám vyhovoval pokoj,nebolo veľa ľudí, žiadne vymýšľanie z strany dieťaťa.V Baško Polji/zopár rešt.živá hudba síce hrali denne to isté, ale sú to milí ľudia,krásne spievali.stačila nám pláž,trampolína, zrzka a diskotéka-pre detičky.Takže pre deti celkom ideálne.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
veľmi jednoduché, staré ale na prespatie stačí.Stále se mali šľapky na nohách aj v sprche a na izbe.....ale ako hovorím na prespatie iba stači.Každý deň vysávali, dopĺňali tekuté mydlo, umyli kúpeľku a dali čisté uteráky.Vytkla by som že na balkónoch nie je svetlo a sú tam iba také malé stoly a dve stoličky....Doplním, že sme radi že sme nedostali izbu s výhľadom na morskú stranu, inak by sme sa udusili, celý deň tam svieti slnko....my sme mali výhľad na borovice a veveričky a taký chládoček.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
no ten prvý deň je chaotický kým dostanete kľúče,inak delegátka je fajn, podala informácie, čo a ako, a taktiež denne tabule o koľkej tam bude v prípade potreby.Ostatné služby sme nevzužívali Zmenáreň je priamo na recepcii, čo je výhoda.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
sú tam ihrisk:á detské, volejbalové,stoly na stolný tenis, požičajú rakety. Slov.animátorky sú zlaté/denné programy pre deti, zumba, hry na ihrisku, a súťaže ale skôr pre vačšie deti nie pre škôlkárov/tí tomu ešte nerozumejú. využívali sme trampolínu hned pri pláži, má to jedna úžasna Chorvátka
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
no mali sme all inclusive light:takže vytknem raňajky:stále to isté,čo by nevadilo, ale skôr ná chýbala zelenina, jogurty a iné pečivo ako biely chlieb....to by mali zahrnúť. Obedy z 3jedál, den vopred vám dali na stôl menu na daľší den a mali sme si zapísať čo chcete.Kto má rad mäso, veľa mäsa telacieho kat super....pre mňa osobne nič moc....chutili nám zapekané zemiaky, špagety a filé...obed je od 12-13:30 nie ako píše CK do 14:30 o 16 je káva/čaj nie ako píše CK,koláče kt.sa rýchlo míňali a chorvátsky brigádnici mali čas kým ďaľšie vyložili... večera to sté ako obed/z 3jedál/vopred si zapíšete čo. našťastie k večeri je zelenina takže sa obslúžite a sú aj dressingy.od 10-21 džúsy, minerálka, pivo, vína.....takže sme nemuseli kupovaŤ nič, hlad a smäd sme teda určite nepociťovali.
Pláž:
pláže sú krásne veľké a široké, pod borovicami sa dá schovať pred slniečkom,jedine čo by som napísala že ľudia tie pláže sami ničia odpadkami, kt.sme občas vydeli na pláži a nie v smetnom koši....inak nie ste hlava na hlave, nakoľko je dosť miesta a každý zvolí či pod borovicami, na betóne alebo priamo na okruhliakových kamienkoch.Ešte podotknem všade vôkol boli toalety, sprchy/zdarma, podotýkam zdarma, lebo v baške vode sprcha za 2kn na pláži a WC asi 3kn.....
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela