02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel Alem- zlepsenie reputacie ~ Recenzia Hotelový komplex Alem (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Alem- zlepsenie reputacie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:29.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel a depandansy zodpevedaju popisu katalogu, krasna dovolenka v peknej prirode a pre nenarocnu klientelu co sa tyka ubytovania!
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel a depandansy su situovane priamo pri mori, asi 80 m,kde prejdete krasnym piniovym lesom.Okolie hotela je pekne udrziavane, pekne palmy a kvety, ktore som asi poprvykrat videla, ze nie su suche.Okolie balkonov je zasypane bungaviliami.Pri mori je pekna promenada do mestecka Baska Voda (15 min peso), ktora je velmi rusna a Promajny,ticheho rybarskeho mestecka (20 min peso, kde si pochutite na vynikajucich rybich specialitach za rozumnu cenu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie zodpoveda popisu katalogu, my sme cestovali Globtourom, ale i ostatne kancelarie maju podobny popis napr. Fifo.Jednoducho zariadne izby, nabytok este zo 60 alebo 70 rokov, ale ciste a podobne aj kupelna a zachod.Nepotrebujete luxus, ak chcete byt pri mori...nie je chladnicka ani televizor.Výhlad na more nie je lebo su tam stromy a palmy a na opacnu stranu mate viac chladku a pohlad na les a kemping.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Sluzby su primerane cene a hviezdickam, Alem je dvojhiezdickový hotel, ktory je este statnym zariadenim. Vsetci zamestnanci su prijemni a privetivy aj napomocny.Vela zalezi aj od Vasho delegata od cestovnej kancelarie. Musim tu pochvalit FIFO delegatku, ktora bola naozaj velmi napomocna klientom cestovky. Nasu delegatku z Globtour sme videli prvy a posledny krat v den prichodu vecer o 8 mej a to sme mali prichod rano o 7 mej!
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Asi 5-10 minut od plaze hotela je moznost parasailingu,pozicat si motorovy cln a bicykel, inak je to uplne tiche miesto vhodne pre rodiny a ludi, ktori si potrebuju oddychnut od ruchu kazdodenneho zivota. Sport a zabava v Baska Vode, 15 min chodze peso alebo Promajna. Inak len jedna restauracia v hoteli a jedna na plazi s malým obchodom a kuchynou, kde si mozete prijemne posediet a aj nieco zajest.V blizkom kempingu je i mensia samoobsluha a pekaren.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
My sme mali polpenziu.Primerane cene a dalo sa. Ranajky bufetove stoly ( zelenina a ovocie neboli, caj, kava-melta, kakao, dzus neobmedzene) a vecera vyber z 3 jedal, salat formou bufetu (hojne) a celkom chutne a napoj 2dcl vino, dzus alebo pivo. My sme si davali rybu (4X) ak bola na výber, ale casto varili telacie maso a davali varenu zeleninu k prilohe tak ako sa vari chorvatskej domacnosti.( to nam povedali domaci) a vzdy niaky zakusok alebo kompot ci ovocie.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krasne plaze, kamienkove, skalnate,s malymi okruhliakmi, kto co chce, ciste more (bolo velmi teplo ani jezkovia neboli, ale zídu sa topanky do vody) a kazdy si najde co potrebuje, nebojujete o miesto na chladku pod borovicovými stromami.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Bejka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela