02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

All Inclusive ~ Recenzia hotela Slavija (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:All Inclusive
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel zodpovedá dvom hviezdičkam, akurát mi je ľúto, že sa vás obsluhujúci personál na posledný deň snaží ošklbať. Je potrebné dávať si pozor,aby vám pri vyúčtovaní predkaldali pokladničné doklady, inač zaplatíte napr. za vodu s citrónom nenormálnu sumu.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dobrý prístup na pláž, nevýhoda pre tých, ktorí chcú večer kľud. V sezóne to musí byť veľmi rušné miesto.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Môžem posúdiť len izbu, v ktorej sme boli ubytovaní. Bola bez klimatizácie, ale s balkónom.Vyhovovala našim požiadavkam, len maželská posteľ bola strašná.Matrac ako na vodnej posteli.Nevyspali sme sa za celý pobyt.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Myslím si, že uteráky by bolo potrebné meniť aspoň každý druhý deň. Výmena uterákov spočívala v tom, že ich personál pekne poskladal do kúpeľne. Tie isté ste mali celý týždeň.
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Otras.V prvé tri dni sme boli nadšení, vzhľadom na to, že sme boli asi prvý turnus.No na ďalšie dni sme prišli na to, že personál je veľmi šetrný a to, čo sa nezjedlo na obed, bolo v nejakej forme zapracované do večere. Raňajky stále to isté.Najviac mi bolo ľúto malých detí, ktoré si naozaj nemali z čoho vybrať.Ak rodič spravil chybu a nabral dieťaťu rizoto,lebo riskoval že sa udusí kosťami.Boli tam totiž zapracované ryby aj s kosťami.Deti boli na hranolkoch a zemiakoch s kečupom.Pokiaľ sa im ušli.Nehrozilo nejaké sladké jedlo (palacinky),alebo aspoň pizza,proste ničo, čo by deskám chutilo.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Kamienková, v pohode.Nevýhoda blízkosti prístavu, okolo 11,00 zostávalo more špinavé. Najhoršie však bolo v termíne, keď sa striedali turnusy a nabehli ďalší naši krajania.Bezohľadnosť fajčiarov nebudem opisovať.V posledný deň boli špaky našich krajanov pomedzi kamienky na pláži a samozrejme aj vo vode.Ale to je už o ľuďoch
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Monika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela