02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

... ~ Recenzia Knezovič (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:...
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.10.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Prišli sme do Baška Vody ráno o pol šiestej uťahaní po 18-hodinovej ceste. Autobus nás vyložil pri kaplnke a nik nám nič nepovedal, že kadiaľ sa k penziónu dostaneme. Nebyť rodiny, ktorá tam bola aj minulý rok, tak sa rukami-nohami dorozumievame s domácimi, kade ísť. Usalašili sme sa na terase, kde sme zložili aj svoju batožinu. O pol osmej nás nepekne poslali obsluhujúci kade ľahšie, pretože ubytovaní v turnuse pred nami išli mať posledné raňajky. My sme teda povyberali zo svojich kufrov plávky,deky, osušky a šli na pláž. Akurát pani,čo tam prišla na raňajky sme sa dozvedeli, že skôr ako o jednej nám kľúče od izby nedajú. Batožinu sme všetci ponechávali pomedzi stoly na terase. Podotýkam, bola to reštaurácia, do ktorej sa mohol prísť najesť kto chcel aj mimo penzionu. Pani delegátku sme videli prvýkrát o 19-tej hod. po večeri, kedy nám prišla čo-to vysvetliť. Viac už celý týždeň nie.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Od pláže je to naozaj len kúsok, ale tá pláž-hlava na hlave.Nebolo kde pomedzi deky ani prejsť. Chodili sme do Baška Polja na oveľa prázdnejšie pláže, aj keď to bolo asi 15-20 min.chôdze ďalej.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izba 3+1. .... To plus jedna bolo že sme si mohli rovno priniesť na spanie karimatky . Dali do izby "ruskú posteľ", na ktorú keď sa posadil 12-ročný syn, tak povyskakovali zospodu dosky nedalo sa na nej spať. Na balkóne sa nedali sušiť plávky, lebo všetko tieklo na terasu s reštauráciou a upozornili nás, že si tam plávky nemáme dávať MOKRÉ.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Deti keď sa naháňali a náhodou vbehli na kúsok trávnika pri terase hneď boli okrikovaní domácimi, že tam nemajú čo robiť. Tie deti fakt nemali medzi tými stolami miesto na vyšantenie sa. Chýbalo tam namiesto kvetináčov nejaké to pieskovisko alebo šmýkalka.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Našťastie bolo neďaleko futbalové a basketb.ihrisko, kde sa večer deti mali možnosť vyšantiť, keď mali málo plávania v mori.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
So stravovaním sa tiež nie je čo chváliť. Raňajky sa podávali od pol ôsmej do deviatej, že vraj formou švédskych stolov. Keď sme prišli o pol deviatej, už na "švédskych stoloch" nič nebolo. V sobotu posledný deň sme mali párky. Párky boli poprekrajované na polovičky. Syn si zobral dve polovičky a drahý pán majiteľ mu jednu polovičku z taniera zobral, lebo deti majú nárok len na jednu polovičku.??? Podotýkam, že syn má 12 rokov a platili sme za neho ako za dospelého. Večere už celkom ušli. A k večeri sme prvý večer zobrali deťom pitie do malých fľašiek,lebo sú zvyknutí pri jedle piť. Dali nám jasne javo, že ak tam chceme piť, tak si tie nápoje musíme kúpiť a nie nosiť so sebou. Tak sme si pýtali čistú vodu. K susednému stolu ju prvý deň priniesli, a druhý deň im povedali, že tá voda nie je pitná....
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na pláži bolo stráášne veľa ľudí. Chodili sme kúsok ďalej do Baška Polja.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela