02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dovolenka Chorvátsko ~ Recenzia Knezovič (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka Chorvátsko
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:18.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pri príchode sme zažili šok, keď sme zistili, že pred našim penziónom je postavená budova cca asi 1,5 metra pred našim balkónom, čiže 10 EUR poplatok za balkón mal asi taký význam, že sme sa mohli večer z balkóna pozerať na stenu budovy. "Výhodou" bolo, že nám do izby nesvietilo slnko a nebolo tam až tak veľmi horúco. Počas pobytu však sme trochu zmenili názor, pretože sme videli, ako je všade absolútny nedostatok priestoru, je tam totálny stavebný chaos, domy sú postavené jeden na druhom a preto sme si vážili, že pri penzióne bola dosť priestranná terasa, kde sa podávalo jedlo, mali sme tam súkromie, bol tam pokoj, ticho, okolo terasy nasadené veľmi pekné kvety a kríky.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha nám celkom vyhovovala, k moru bolo cca 200 - 300 metrov. Mali sme predstavu, že ráno, resp. večer pri káve sa budeme z balkóna pozerať na more, no už tou spomínanou chaotickou výstavbou sme videli akurát 1,5 m pred sebou stenu susednej budovy
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby boli jednoducho zariadené, avšak všade bolo veľmi čisto, keďže sme boli traja, v izbe bola prístelka a v tom prípade tam už veľa miesta nezostalo. Dosť nás to obmedzovalo, žiadalo sa nám viac priestoru. Balkón bol malý, ledva sa tam zmestili dve stoličky a malý stolík.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál bol úžasný, veľmi ústretový, prívetivý, takmer rodinné prostredie. Snažili sa splniť akékoľvek naše požiadavky.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nie je mi známe, či bola vôbec nejaká možnosť v okolí športovať, prípadne si zapožičať nejaký bycikel a pod.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedáleň, kuchyňa aj terasa veľmi čisté, raňajky formou švédskych stolov- dosť skromné, večera - výber z troch jedál, boli sme veľmi spokojní, varia chutne, polievky výborné.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je kamienková, je dobré mať na nohách nejaké gumenné obutie, no nedá sa v nich plávať. Pri troške sebazapretia sa dalo prejsť do vody aj bosí. Okolie úžasné, z pláže je vidno pohorie Biokovo, oproti ostrov Brač, nádherné modré more, sem - tam nejaká loďka, pláž lemovaná borovicami, hlavná promenáda je lemovaná nádhernými palmami, no jednoducho balzam na dušu. Ešte dlho budem mať ten obrázok nádhernej prírody pred sebou a budem z toho čerpať počas roka.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela