02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Príjemná dovolenka ~ Recenzia hotela Hrvatska (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Príjemná dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:27.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Boli sme celkom spokojní, no nabudúce vyskúšame určite iný hotel, ak sa vrátime do rovnakej lokality. Asi 90 % zloženia hotela boli Slováci, takže aj na pláži bolo počuť hlavne slovenčinu, niekedy češtinu, poľščinu alebo maďarčinu. Najväčším kladom celej dovoelnky bol veľmi priateľský a ústretový delegát, ktorý nám vždy všetko vysvetlil a poradil. Myslím, že už lepšieho delegáta sme mať ani nemohli.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je situovaný blízko centra mestečka Baška Voda. Pláž je pri mori blízko, čo je veľkou výhodou hotela. Mesto Baška Voda je nádherné, ožíva v noci, kedy sa naplní trh v centre a skoro v každej reštaurácii vystupuje živá hudba.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie bolo celkom príjemné, na izbe sme mali klimatizáciu ale nejak nefungovala, takže v noci bolo veľmi teplo. Na izbe sme mali chladničku a televízor. Na výber bolo asi 5 chorvátskych staníc a bola tam aj TA3.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Výmena posteľnej bielizne bola raz za týždeň, taktiež aj upratovanie izby. K dispozícii sme mali all-inclusive bar od 10:00 do 23:00 (ochutené nápoje, čistá voda, minerálna voda, biele a červené víno, k dispozícii bol tiež nejaký alkohol).
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel ponúkal animačný program pre deti a dospelých. Deti mali možnosť využiť rôzne atrakcie a umelecké krúžky. Tiež bola večer diskotéka pre deti. V prístave bolo možné využiť parasailing, loď s možnosťou pozorovania morského sveta do hĺbky 2 m - niečo ako ponorka, vodný skúter a iné.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Raňajky sa stále opakovali (káva, čaj, mlieko, cornflakes, sendviče, celozrnný chlebík, syry, šunky, lekvár, maslo, margarín, praženica sa striedala s párkami). Na obedy bolo vždy niečo iné (hovädzie, bravčové a kuracie mäso na mnoho spôsobov, ryby, prílohy ako varené, opekané zemiaky, špagety, cestoviny, ryža, zelenina a šaláty, ako kapusta, mrkva, paradajky, brokolica, hrášok, uhorky...). Na obed sme si mohli zobrať aj koláče. Večere sa tiež striedali, boli podobné obedom. K dispozícii sme mali tiež olovrant od 16:00 do 17:00, kde sa podávali hranolky alebo croissant a káva, čaj a mlieko. Prekážali nám počas jedenia muchy, ktoré sadali na jedlo v pultoch, najčastejšie na mäso a sladké komóty, či ovocie. To bol najväčší mínus hotela. Neviem ako to vyzeralo v kuchyni, ale myslím, že tam bolo tiež plno múch.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž bola kamienková, v recenziách sme predtým čítali, že má pozvoľný vstup do mora, no dosiahnuť na dno sa dalo len nejakých 10 metrov od pláže. Pláž blízko centra bola veľmi preplnená, no ako sme sa presúvali ďalej po promenáde popri pláži, ľudí ubúdalo. Najčastejšie sme chodili na pláž hneď pod hotelom (asi 3 minúty peši od hotela). Pláž bola niekedy čistá a niekedy znečistená, podľa smeru prúdenia vetra.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Matej
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela