02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

S Maťom Ďurindom na hoteli ~ Recenzia hotela Hrvatska (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:S Maťom Ďurindom na hoteli
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.02.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Starší hotel, ale udržiavaný, priestranný, personál ochotný.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Z hotela zadným vchodom len na skok po schodoch až k moru. Pre niekoho, kto je veľmi pohodlný bolo tých schodov akože priveľa a pritom chôdza po schodoch je zdraviu prospešná. Samozrejme dalo sa ísť hlavným vchodom o pár metrov dlhšie po chodníku.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby vybavené starším nábytkom, ale s novými matracami čo je pre spánok dosť dôležité. Zažili sme na iných dovolenkách aj opak, novší hotel a preležané matrace. WC zariadenie a sprcha na izbe zodpovedali štandartu.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Aj keď sa blížil už pomaly koniec sezóny personál ešte stále bol ochotný a milí. Jedine raz pred 30 minút pred záverečnou sme museli požiadať o doplnenie jedného druhu nápoja, keď ako skupina sme ho popíjali a vypili. Ale ostatné dni vždy bar bol doplňovaný pravidelne.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V septembri je už trochu kľudnejšie, posedenie v reštauráciach pri pláži pri hudbe. Zatancovali sme si aj pri živej hudbe v prístave, ktorá hrala pre všetkých, ktorí išli okolo a mali chuť sa zabaviť. Trochu kritiky pre hudbu na pláži, že sa nedohodli a pár metrov od seba hrali dvaja interpreti a navzájom sa v podstate rušili. Asi boli zazmluvnení a museli hrať v tú istú hodinu ako konkurencia. Turisti aj cyklisti majú čo obdivovať po značených cestičkách.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Všetkého dostatok a pestrý výber. Ako sa vraví kvalita za dobrú cenu. Jediná drobná výčitka, pivo prehnane chladili a museli sme dlhšie čakať aby sme sa mohli poriadne napiť. Však sme na dovolenke niet sa kam ponáhľať.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Aby ste jej krásu treba ju vidieť bez ľudí a vychutnať si ju večer, alebo skoro ráno aby ste ju mali na chvíľu len pre seba. Samozrejme cez deň je plná. Doporučujem sa odviezť sa autobusom na Makarskú a odtiaľ pešo do Bašky Vody cca 10 km. Je to pekný celodenný výlet, kedy chvíľu idete, kúpete sa miestach kde niet nikoho a popíjate pivo v malých bufetoch s pár ľuďmi. Obed sme si dali malebnej dedinke a večernú kávu v Baške Vode pri zapadajúcom slnku. Celá trasa vedie popri mori, nemáte kde zablúdiť a určite budete dlho spomínať.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Eduard Vítek
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela