02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Prijemna, kludna dovolenka ~ Recenzia Scoglio Del Leone (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Prijemna, kludna dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bola som tu s priatelom a celkovo sa nam velmi pacilo, no musim uznat ze ta promenada tam velmi chybala. Ked ma clovek chut ist sa niekam prejst po veceri, sadnut na drink alebo pozriet obchody, nema vazne ziadnu moznost. Mimo rezortu je len pustatina, sucha trava, sem tam aj odpadky...pocas nasho pobytu boli v okoli vidiet poziare kazdy den. Neviem ci z tepla a sucha, alebo tam maju podpalacov, ale niekedy horel priestor vacsi ako nas hotel, a Taliani to neriesili. Pokial chcete stravit cas hlavne na plazi, alebo s detmi v bazene, je to uplne idealne miesto. Je tam najkrajsia plaz a more ake som kedy videla. Hotel je nadherny a cisty. Nikto - ale naozaj nikto nevedel po anglicky :D ale clovek sa nejak dorozumie ked chce. Dovolenku hodnotim velmi pozitivne, ale naozaj tam chyba promenada, uz aj kvoli tomu ze clovek chce obcas nieco male zjest, a v ich obchodoch to vyzera ako po apokalypse, nic tam okrem vody a ovocia nenajdete :D takze toto bola taka jedna nevyhoda.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Služby:
starstarstarstarstarstar
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ziadne moznosti okrem bazena. Ten bol skvely
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola dobra, ale strasne vela casu clovek stravi v restauracii kvoli tomu ze je viazany na obsluhu. Prinesu vam pitie, potom prvy chod ktory si vyberiete, potom cakate kym odnesu tanier a kym donesu dalsi chod, znova cakate, donesu dezert. Niekto si takyto sposob stravovania uzival, mne viac vyhovuje ked sa obsluzim sama, rychlo sa najem a idem prec.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Nemala chybu. Uzasna plaz a priezracne more.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Pipina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela