02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Junova dovolenka ~ Recenzia Sun Beach Palmeto Resort (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Junova dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:01.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na zaciatok sezony fajn. My sme chceli pokojnu pobytovu dovolenku, tak sme ju taku aj mali. Neodporucam ju ludom, ktori chcu aktivnejsie stravit cas - zajazdy trvaju dlho (Liparske ostrovy, Trophea a pod. su celodenne), strava v nahradnych balickoch mizerna (ich bagety naplnene syrom a sunkou...). Personal mily (az na jednu recepcnu - dole spominany incident na plazi s prvym radom lezadiel). Hotel cisty, ale 4* to vzhladom na rozmer izby ani zdaleka nemoze byt. U nas a okolitych europskych krajinach tak 3*. Na konci pobytu, ked zacinali prichadzat hostia sa to zhorsovalo v jedalnach - ovela viac ludi a menej miesta. Na terase je dovolene fajcit aj pocas vydavania jedla - to nam ako nefajciarom vadilo, ale nechceli sme byt ani vo vnutri. Komplex je velikansky, tak ti, co budu ubytovani na opacnej strane od plaze, budu to mat na plaz mozno aj 800 metrov. My sme mali cca 500, ale brali sme to ako pohybovu aktivitu. Nasa izba bola dost blizko k zeleznicnej stanici Squillace, takze aj odtial sa obcas siril hluk.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
To, ze hotelovy rezort je na tichom mieste je fajn. Iba zo soboty na nedelu bolo pocut hudbu (iba basy) zo susednej plazovej diskoteky. Areal je krasny, udrziavany, rozkvitnute oleandre, parade. Na druhej strane, vsade je daleko, bicycle uz nepoziciavaju (vraj sa pokazili) a ani autopozicovna tam na blizku nie je. Kto chce iba zostat v rezorte, fajn, vyhovuje. Pre takych, co chcu aj nieco z okolia vidiet - velmi tazko.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie ciste, uteraky a postelne pradlo menia casto, bez problemov. Zariadenie ako TV (len som skusil zapnut) a klimatizacia fungovalo. Mali sme Raid proti komarom, niektori nasi spoluhostia mali zopar stipancov, na zaciatok juna to nebolo dramaticke.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pozicovna aut iba externa, draha, lebo nauctuju velke poplatky za transfer auta do/z hotela. Napr. Fiat Punto na jeden den 66 EUR, treba priratat cca 15 EUR za jeden transfer a este tankovanie nadrze (benzin bol mierne drahsi ako na SK. Suma cosi viac ako 110 EUR bez benzinu nas odradila. Naklady sa nerozlozia ani pri vacsom pocte ludi (do Punta sa 4 zmestia, ale to pohodlie...). Bicykle nemaju (v katalogu sa tusim spominali).
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Animatori sa starali o zabavu pre deti ale aj pre starsich (ranna rozcvicka). Boli iba z Talianska, takze velmi zriedkavo hovorili aj inou recou. Na to si treba zvyknut. Deti s tym problem mat nebudu, oni sa vzdy vedia dohovorit. Jeden vedel po anglicky a jeden hovoril francuzsky.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ak ste zvyknuti na grecke, turecke alebo ine europske all-inclusive, toto bude ine. Netreba ani cakat podobnu stravu ako na Slovensku, ale kto ide do zahranicia, mal by s tym ratat. My sme sa stravovali najradsej na cestovinach, zelenine, rybach a morskych priserach. Ranajky nacastejsie sladke. Daju sa vybrat aj sunka syr, salama, vajicko a pod. Obedy vzdy bez polievok (obcas boli na veceru). Kopa zeleniny na rozne sposoby. Vegetariani si pridu na svoje. Takisto ovocia bolo kopu a na rozdiel od greckych, co som zacil, bolo dozrete. Pestrost ovocia tiez asi dostatocna - jablka, nektarinky, broskyne, banany, pomarance. Melony zlte a cervene boli tiez kazdy den. Dezertov bolo pomenej, striedali to so zmrzlinou. My sme boli spokojni, lebo nas to aspon velmi nepokusalo. Nasim znamym to bolo malo. Podobne po ranajkach a za obedom mali byt snack-y, vraj aj boli v bazenovom bare, my sme z plaze nechodili, nam nechybali.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Cistota plaze super. Ziadne odpadky, az na niekolko spakov sem-tam, ked sa Talianom nechcelo ist ich zahodit. Priebezne som videl plavcikov ich zbierat. Na plazi je bar, kde sa da v ramci all-inclusive napit. Okrem vina, to maju len v jedalni. Zato vsak do all-inclusive spada espresso zo slusneho stroja, co v jedalni nie je. Pre nas velmi neprijemnym prekvapenim bolo, ze na plazi, kde sme mali lezadla a slnecnik zadarmo, bol prvy rad vyhradeny pre platiacich navyse 20 EUR za den a servis !!! To sme neuhadali ani s plavcikom ani s recepcnou, vraj toto je zvykom na Kalabrijskych plazach (neviem na ktorych, lebo susedne rezorty nic take nemamli...). Tak boli prazdne. Na otazku recepcnej, ze aky je rozdiel - povedala, ze vyhlad na more a pristup priamo k vode. Tak som jej povedal, ze az take "kino" to nie je a dalsi den sme si obsadili druhy rad (zadarmo). Chovala sa k nam dost povysenecky, co sa mi vobec nepacilo. Hovorila po nemecky, odvrkla, ze ak napiseme negativnu recenziu, jej to vadit nebude, lebo pridu Nemci a ti to zaplatia. Kvoli vlastnemu pokojnemu zvysku dovolenky sme si povedali, ze radsej si budeme vsimat pozitivne veci, nech si neotravime zvysok dovolenky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Zdeno
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela