02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Ozaj odporúčam ~ Recenzia Voi Floriana Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Ozaj odporúčam
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel odporúčam 100%. Dovolenka super, jediná vec, ktorá nám chýbala nakoľko sme už precestovali viac miest, je promenáda v meste. Zájsť si večer na kávu atď. Rezort je vhodný pre rodiny s deťmi určite. Pri príchode keďže sme prišli o 18.00 hod ubytovanie hneď, pozor však ak letíte späť vo večerných hodinách, ubytovanie musíte opustiť o 10.00 hod čo je bežné. Náš let bol vo večerných hodinách, odchod z hotela bol o 20.50 hod. Máte možnosť si priplatiť izbu 100€. Sprievodkyňa Erika bola super, aj animátorka Radka, kľudne sa na ne môžete obrátiť vždy poradia. Radka Vám rada zabaví deti, plnohodnotne sa im venuje.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je asi 40 minút od letiska, čo nie je ďaleko, nakoľko idete priamo do hotela. Ak chcete ísť do mesta 16 km, musíte ísť autobusom 10€ na dospelú osobu čo ale nechodí pravidelne. Taxi neodporúčam je veľmi drahý.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby sú menšie, ale spĺňajú potreby dovolenky. Na terase ak bývate na prízemí je aj sprcha. Každý deň vymenené uteráky, upratané, klimatizácia, kúpeľka tiež menšia ale v pohode, čistá. Tu je možnosť využiť sprchu na terase, kde je aj sušiach a stôl so stoličkami na večerné posedenie.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál v celom rezorte veľmi pozorný.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Športové vyžitie zdarma jazda na kajakoch, v rámci animácie organizovanie rôznych športových aktivít, stolný tenis,tenis, volejbal, erobik, zumba, skupinové súťaže .......... za poplatok vodné športy. Pre deti rôzne hry, nafukovací hrad a podobne. Večer v bare pri pláži hrávala živá hudba, taktiež na amfiteátre každý večer animačné programy. Vadilo nám že to bolo takmer všetko v taliančine.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava rozmanitá, na raňajky takmer to isté, ale bohatý výber. Obedy taktiež výber od studenej kuchyne, teplé jedlá, šaláty,ovocie,zmrzlina, zákusky.ryby, morské plody, grilované pochúťky, prílohy na všetky spôsoby. Dominantné boli cestoviny na rôzne spôsoby, keďže sme v Taliansku. Večere boli vždy tématické. V čase desiatej a olovrantu bývala pizza v bare na pláži. Mali sme allinculsive, iba kávu okrem raňajok sme si však museli platiť, ceny ako u nás.Nápoje bohatý výber zadarmo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krásna čistá pláž, lehátka v cene, nie je treba utekať si obsadiť je ich tam ozaj dostatok či na pláži aj pri bazéne. More bolo príjemne teplé aj pre malé deti.Vstup postupný, na kraji piesok potom štrkové kamienky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:R.H.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela