02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Itaca - Nausicaa (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:13.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi zlý dojem urobila strava. Najmä na začiatku. Celkovo ok. Sažili sa udržiavať čistotu, v rámci hotela aj na pláži. Neboli sme spokojní s delegátkou. Vyzerala veľmi profesionálne, ale to bolo viac-menej všetko.Účtovala o dosť drahšie výlety ako ostatné CK, ale nemali sme na výber. Inak nápomocná vonkoncom nebola. Viac-menej sme si všetci museli v tom, čo sme potrebovali, pomôcť sami. Nedala nám ani základné informácie. Maximálne sa vyjadrila, že to "chápe" a tým to pre ňu, žiaľ, skončilo. Skúsenosť s pani delegátkou nebola veľmi šťastná.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi ďaleko od letiska + nepresná informácia v CK, že cesta trvá hodinu, trvala vyše 2 hodín. Nevýhoda pre fakultatívne výlety, bolo to na východnom pobreží. Inak, pekne, bezprostredne pri pláži, k dispozícii bolo ležadlo aj slnečník.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby boli štandardné, sprchový kút veľmi malý, v kúpeľni len malé mydielko, toaletný papier a kusový šampón, ktorý nie vždy doplnili, zvyčajne aj na hoteloch nižšej kategórie býva toho určite viac (ušné tyčinky, vatové tampóniky a pod.)
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Nie každý deň bola výmena uterákov. Ani sme nechceli každý deň, ale práve tie dni by sa nám to bolo zišlo. Nie vždy riadne upravená izba.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
animátori sa snažili, málo sme boli oboznámení s programom, aktivity sa časovo aj obsahovo menili, mohlo to byť zaujímavejšie a aktívnejšie. Výborný 50m bazén, len veľmi obmedzene otvorený (nemožnosť zaplávať si ráno, resp. večer). O loďkách sme sa dozvedeli neskoro, viacerí by privítali aj ďalšie možnosti športu na mori.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Bolo zrejmé, že pre hotel už sezóna skončila. Na začiatku sme mali prakticky len nejaké cestoviny s rajčinovou omáčkou a syrom, výber bol minimálny, gordon blue bol mrazený polotovar, z ktorého bolo nevoľno už pri rozkrojení - neidentifikovateľná mletá hmota. "Snack" - doobeda/poobede bol zvyšok nejakého kompótu, resp. vysypaná sterilizovaná kukurica z konzervy a raz kyslé kúsky, ktoré sa dávajú k mäsu, ale samozrejme bez ničoho, len čosi kyslé. Čiže snack = kyslá uhorka?. Na 4-hviezdičkový hotel úplne úbohé. Strava sa neskôr zlepšila, okrem snacku. Balíček celodenný okrem 0,5l vody obsahoval malinký džúsik, malinkú sušienku a kus suchého! chleba s pol plátkom šunky a lacného syra nasucho. Bola to hanba. Veľa ľudí sa sťažovalo, že keď prišli na jedlo neskôr, už toho veľa nebolo. Medzi obedom (koniec cca 14.) a večerou (začiatok 19:30) nebolo k dispozícii nič (okrem spomínaného "snacku")
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž skôr pre plavcov, rýchly vstup do mora, ale na hoteli bazénik pre deti a aj aktivity, ale len pre veľmi malé deti, pre väčšie deti nebolo. Aj večerné disko bolo skôr pre deti 3-4. Pláž čistá, slnečníky, ležadlá, kamienková, ohradená hne´d pri začiatku bójkami. Veľakrát veľké vlny. Pekný východ slnka z mora.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela