02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Borgo di Fiuzzi (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2018
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.10.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
celkový dojem z dovolenky je fajn, boli tam drobné nedostatky, ale nie sme tí, ktorým tieto nedostatky dokážu pokaziť dovolenku.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
od mestečka ako 20 minút chôdze, čo pre menšie deti môže robiť problém. Počas pobytu nám asi 2-krát pršalo, raz počas večere a raz doobeda, väčšinou sa však mraky držali na kopcoch blízko hotela, ale k moru sa nedostali. S čistotou je to asi ako v iných destináciách - v rezorte sa o čistotu starajú, mimo je to horšie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
moderné, čisté, pravidelne každý deň upratovali, menili uteráky a osušky
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
dosť pomalá obsluha na recepcii, pri príchode v noci sme čakali cca hodinu na vybavenie izieb. čašníci v bare pri bazéne boli skoro vždy bez úsmevu. večera začínala až o 20:00, čo pre malé deti bolo dosť neskoro. Okolo 21:00 začínal program - na jednej strane sólo hudobník - na druhej strane v malom amfiteátri vystúpenia pre deti a potom pre dospelých. Program končil niekedy aj okolo 23:30.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
animátori boli iba v taliančine, pri vstupe do bazénu bola nutná plávacia čiapka (dala sa zakúpiť za 2 € v obchodíkoch hneď pri bazéne). na pláži bolo možné zapožičať šlápadlá a kajaky (10€ na hodinu)
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
na raňajky chýbal klasický chlieb a čerstvá zelenina, t.j. typické talianske... na obed a večeru už chlieb a zelenina boli k dispozícii. Ani na požiadanie neboli ochotní zeleninu dodať! strava na obed a večeru bola chutná, nebola až taká pestrá. výber z 5-6 jedál all inclusive program skôr taký horší štandard. v bare na pláži bola k dispozícii iba voda a džús. Alkoholické nápoje iba v bare pri bazéne. každá izba mala na začiatku pridelený svoj stôl. Na šťastie sme mali stôl na terase, kde nebol až taký hluk, ako v hlavnej reštaurácii, kde to vyzeralo ako v úli.
Pláž:
pláž bola od hotela cca 3-4 minútky - cez záhradu a trocha po chodníku. Bola čistá, tvorili ju malé kamienky, topánky do mora neboli potrebné. More bolo čisté, teplé. Vstup do mora dosť strmý, čo pre malé deti môže byť problematické. 4 dni z pobytu boli väčšie vlny, v ktorých sa dalo super zabaviť. Každá izba mala pridelené lehátka a slnečník, takže nebolo nutné rezervovať každé ráno lehátka.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Marcel
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela