02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nádherná dovolenka ~ Recenzia Baia Tropea (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nádherná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Krásna dovolenka na nádhernom mieste. Taliani sú dobrosrdeční, láskaví a temperamentní ľudia. Jediné čo možno trochu viazlo, bola komunikácia s personálom, ktorý hovoril len taliansky, ale vždy sme sa nakoniec dohovorili :-).
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ideálna na oddychovú dovolenku. Leňošenie, dobré jedlo, krásne more, dobrí ľudia.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Nemáme čo vytknúť. Naozaj! najviac sme sa báli ubytovania, pretože recenzie a zverejnené fotografie boli na katastrofický scenár, ale... Izba v Poolovom hoteli - asi tá s najkrajším výhľadom na more, čisto, funkčná klimatizácia, proste paráda.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Nepríjemná skúsenosť s transferom do a z mesta Tropea, ale predýchali sme to. Nemôže byť všetko dokonalé. Personál ochotný a napriek jazykovej bariére sme vybavili všetko čo sme chceli. Či na recepcii, v bare alebo v jedálni. Taliani neznalosť cudzích jazykov prekryli srdečnosťou a láskavosťou. Len ich treba brať so všetkým čo k nim patrí. Majú svoju mentalitu a kvôli turistovi sa nezmenia. Ale na úsmev reagujú vždy úsmevom a láskavosťou, to je jazyk, ktorému rozumejú všetci ľudia na svete.. Ak toto niekto nedokáže, do Talianska všeobecne na dovolenku by asi nemal chodiť. Delegátka CK milá, dostali sme všetky informácie, ktoré sme potrebovali a mali sme na ňu telefónne číslo, ak by bolo treba. Recepčná v hoteli Slovenka Inge tiež pomohla, poradila keď bolo treba.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Nešli sme športovať a nepotrebovali sme, aby nás niekto zabával. Napriek tomu sme sa zabávali s Talianmi a ich animátormi. Nevadilo, že si nerozumieme...zase úsmev, gestá, niektoré naučené slová a bolo nám potešením pozerať, ako sa dokážu Taliani bez rozdielu veku baviť.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Fantastická kuchyňa. Mali sme polpenziu, raňajky boli síce v rovnakom repertoári, ale večere na výber od výmyslu Kalábrijskej a Talianskej kuchyne. Veľmi nám chutilo a keď sme chceli ochutnať z každej špeciality aspoň trošku, bolo to náročné. Víno, červené alebo biele, podľa výberu, ovocie, dolce...proste nie je čo vytknúť A zase milý personál.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Boli sme spokojní. More náááádherné a čisté.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Monika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela