02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

dovoôenka ~ Recenzia hotela Nicotera Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovoôenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Táto dovolenka splnila moje očakávanie, trošku aj s nejakými chybičkami, ale to sú zanedbateľné. Poďakovanie patrí aj sprievodkyni Janke z CK, príjemné privítanie hneď na letisku, milá, ochotná k spolupráci a vysoká znalosť schopností. Ďakujeme.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotelový komplex sa nachádzal v zelenom prírodnom prostredí s vysokou vlhkosťou vzduchu. Nakoľko to bolo uzatvorené, chýbalo mi tam uličky s obchodíkmi, areál mal svojich animátorov na dostatočnú zábavu.Výlet do mestečka Tropea stojí za pozretie - krásne historické a množstvo obchodíkov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
V príjemnom v dvojpodlažnom hotelíku s výhľadom na športové ihriská. Izby každým dňom veľmi čisto upratané aj s výmenou uterákov.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Areál tvorilo množstvo animátorov- snažili sa vyhovieť všetkým klientom. Čo sa týkalo reštaurácií a baru - ochota a slušnosť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Na športové ihriská sme sa pozerali priamo z nášho okna. Vzhľadom na to, že bolo o to veľký záujem. nie všetci sa tam mohli vystriedať, bolo potrebné sa deň predtým zapísať, ale volná nikdy nebolo
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Tak k tomuto niet čo dodať. Vynikajúce, všetkého dostatočné množstvo. Raňajky- neuveriteľne veľa druhov croasantov. Čo sa týkalo obedov a večerí každý sme si tam našli od slaného až po sladké a aj ovocie,takže ultra splnilo spokojnosť. Aby som nezabudla na bar milí, usmievavý personál mladých ľudí, pitia koľko hrdlo ráči. Ešte raz -vynikajúce.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Tento hotel mal vyhradenú svoju pláž so svojimi slnečníkmi s lehátkami. More bolo krásne modré a čisté. Tam by som podotkla,že Taliani majú veľkú slabosť v čistote, úprava sa týkala iba objektu v rámci hotela, čo už nepatrilo k tomu, tam to bolo hrozné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Danka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela