02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Dovolenka ~ Recenzia hotela Nicotera Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Na takejto slabej dovolenke ešte som nebola. Inač cestovne kancelárie si vyhradzujú právo 1 den príchod a posledný den odchod z dovolenky a je to letecky zájazd. Fakticky sme zaplatili za 6 dni 585 eur co je velky luxus zájazd ked ponukaju tak maju napisané 8 dni. Na cestu nám dajú balicek ale ten na letisku musíte vyhodiť. Nikdy viac do tejto lokality.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Velmi nevhodná
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie veľmi slabé izba č.109 plesnivá. Oblečenie srdelelo museli nám vymeniť ale aj potom tam bolo veľmi vlhko,do sprchy som sa ledvo vošla. Veľmi nevhodná.Vonku terén neupravený.Prvýkrát som sa nemohla dočkať kedy prídem domov a to na dovolenky chodím
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Velmi slabucke delegatka nevhodna na takuto pracu.Vidi človeka a nevie pozdravit neinformovala nas o vsetkom co sme potrebovali a potom uz sa nam vobec nevenovala.slabe Najslabšie boli fakultatívne výlety.Oproti ruským a polskym delegátom tak naša delegátka nás najmenej informovala o všetkom kde sme boli. Ked si zaplatím výlet tak chcem aj niečo sa dozvedieť. Este ze viem dobre po rusky a polsky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Tak toho tam bolo ozaj neúrekom,ale až po 3x dňoch sme sa dozvedeli že na všetko sa musíme prihasit.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ta istá dookola to iste.Nápoje nezodpovedajú cene samé šmejdy podradne napoje čo sa nedali ani piť.Najviac mi vadilo to ze som nevedela čo vlastne jeme.Až po 4x dňoch nad jedlom bolo po anglicky napísane čo jeme.Personal veľmi slabo ovláda anglický jazyk.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz dlhá niekoľko metrov upravená ale ležadla dole kopcom.Za plážou na jednej aj druhej strane veľký neporiadok.Mesto 3km vzdialene ale veľmi zlý pristup k nemu.Po ceste nebezpecne aj po plaži su tam ludia co predavaju tovar az sa zlaknete ako sa objavi hned pred Vami.Vadilo mi aj to ze ma neupozornili ze osusky na plazi nie su.V kazdom 4* hotely to poskytuju.A osusku som si nemala kde kupit.More nevhodne pre ludi,ktorí cestuje tam kvoli nemu tak nech tam ani nejdu 3x sme sa kupali.Bazen mame aj doma.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Gabriela
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela