02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Úžasné! ~ Recenzia hotela Nicotera Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Úžasné!
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:01.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Tento hotelový komplex by som rozhodne odporúčala každému kto sa chce počas dovolenky zabaviť a oddýchnuť si( hoci rátajte s tým, že väčšina návštevníkov budú Taliani, takže bude živšie :D ) alebo rodinám s deťmi. Maximálna spokojnosť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hoci je hotelový komplex trošku odrezaný od sveta absolútne to nevadí. O zábavu máte postarané od rána do večera. Nachádza sa v peknom autentickom prostredí. Ak by ste potrebovali nakúpiť základné potreby, je tu butik a ak niečo viac cca 45minútovou prechádzkou cez píniový háj sa dostanete do najbližšieho mestečka kde je lekáreň, malé obchodíky a supermarket.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Pekne zriadené izby, každý deň upratované. Konkrétne sme bývali na treťou poschodí s obrovskou terasou, v blízkosti recepcie. Jediná nevýhoda bola, že tam bolo hneď parkovisko tak sme sa občas budili na zvuky vozíkov s batožinou :D
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál naozaj makal. Či už čašníci alebo barmani, nezastavili sa ani na chvíľu. Samozrejme sa vždy nájde niekto netrpezlivý, ale robili čo mohli.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Myslím, že o tento sektor bolo najlepšie postarané, bol najviac premyslený. Starali sa o to animátori. Naozaj obdivujem manažéra, čo našiel tak schopných mladých ľudí a aj samotných animátorov. Vedeli spievať, tancovať, skutoční herci! Klobúk dole. Niektoré večerné predstavenia boli fakt na úrovni. Kostýmy, ozvučenie, osvetlenie, kulisy...Niektorí z nich boli dokonca počas dňa plavčíci a večer si prišli "odtancovať" na pódium. Všetko s úsmevom :) Po programe volali ľudí do tanca, do polnoci. Samozrejme, ak neviete po Taliansky z programu kedy zapájali hostí hotela veľa nemáte, ale k muzikálu vám napríklad preklad netreba...čo sa týka športu, cvičilo sa na hydrobikoch, aquagym, bol k dispozícii tenis, pingpong, lukostreľba, plachetnica...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Chutná strava, vždy sa dalo vybrať. Plus výborné miešané drinky, pivo...mňam.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Čistá, nádherná priezračná teplá voda. Akurát posledné 3 dni bolo dosť studené more a objavili sme aj malé rybky. Zrejme bola niekde búrka.No inak ideál.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Šarlota
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?
Prejsť na stránku hotela