02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Porto Kaleo Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:13.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Prvý dojem zmiešaný. Hotel nezodpovedá určite 4*.Je to starší komplex, čiastočne zrekonštruovaný, ale po 2 dňoch sa aj začne pacit. Výhodou su veľké stromy, príjemný chládok, čiste a teple more a bazény, animačný program super, špičková kuchyňa a milý personál. Zial, vsetko len v talianskom jazyku. Znalosť cudzieho jazyka veľmi ojedinelá. Ziadny prístav, takze ak chcete vidieť niečo z okolia z mora, máte smolu. V podstate sme z Kalabrie toho veľa nevideli, kedže je vsetko ďaleko a my sme maly male dieta.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Asi 500m od pláže, chodi pravidelne male autíčko, ale je to aj príjemná prechádzka z rezortu na pláž. Celková poloha rezortu je to dost vzdialená od všetkých výletných destinácii. Nic v tesnom okoli nie je. Najbližšie mestečko je 7km. Ked nemáte auto, ostáva len taxík cca.10€ osoba(tam aj spať). S malými deťmi sa na ziadny výlet nedáte, vsetko je veľmi ďaleko a ked sa aj dáte, môže sa stat, ze sa výlet zruší, lebo je maly záujem a neuvidíte nic. Delegátka Kartágo ma vsetko dost na háku, co sa týka tých výletov. Inac sme jej služby nevyužili. Je možnosť požičať auto. Cca 100€ na den plus spotrebovaný benzín. Cena záleží podľa sezóny. Žiadne skútre ani bike.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Čiste, ale staré. Určite nezodpovedá 4*.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jeden hotelový obchodik, len nutná kozmetika a oblečenie. Je tam aj možnosť masáže na objednávku. Pri veľkom bazéne maly stánok, plus stánok fotografov, ktorí cely den fotia ľudí v rezorte a vecer si u nich mozete zakúpiť fotky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Tenis, kajak, futbal, crossfit, tanec, aerobik, fitko, lukostreľba, skákacie hrady, animacny team Nikolaus - úplne super. Absolútne vhodný rezort pre rodiny s deťmi. Nemali by sa nudiť. Akurát, ze rezort je plny Talianov. Takze, veľmi si detská nepokecaju. Veľké mínus - v bazénoch musíte mat kúpacie čiapky a tobogany idu len od 16:30-18:30.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Toto vytiahlo našu dovolenku na dobrú. Fakt dobrá kuchyňa, veľa morských jedál pre milovníkov, veľa talianskej výbornej kuchyne. Ponúkaný je soft allinclusive. Po 20:00 hodine uz nic zadarmo. Žiadne potraviny v blízkosti, takze vsetko ste nútení kupovat v rezorte.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krásna, čistá. Dve lehátka a slnečník určený na cislo izby. Máte iste, ze cely čas je to len Vaše miesto, nikto iný si tam ľahnúť nemôže, takze v akejkoľvek hodine máte svoje miesto rezerve. Hudba vynikajúca, hlučná a zábava dopoludnia. Popoludní pokoj a kľud. Animátori sa presúvajú k veľkému bazénu. Plážový bar, postmix zadarmo, alkohol a balené vody platené. Osusky su za poplatok 4€, takze je lepšie si zobrať svoje z domu. Sprcha a wecko na plazi, male detské ihrisko. Vecer sa na pláž dostanete len cez vrátnika, bočný vchod je zavretý, takze tiez dost mínus, musíte obísť cely rezort, co je dalších cca.500m.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Stanislava
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela