02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Pekná dovolenka ~ Recenzia hotela Aquilia (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pekná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:30.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Strávili sme skvelú dovolenku v príjmnom prostredí. Ten istý pocit mali aj naši spoločníci, s ktorými sme dovolenku strávili.Vyzdvihujem čistotu, ochotu personálu, animácie, nádherné more, čistú piesočnatú pláž - fantázia
Poloha:
starstarstarstarstarstar
CCA 200 m od pláže, majitelia rezortu v čase nášho pobytu zakúpili elektroautobus, ktorým nepretržite prevážali hostí na pláž a z pláže, aj keď veľa krát sme sa rozhodli prejsť sa po vlastných z dôvodu, že to bola pekná prechádzka. Pláž a more - jedna nádhera. More čisté, pláž poloprázdna, nie ako na severe Talianska, kde sa človek stratí.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
V krátkosti: čisto, príjemne, primerane konfortne - izby mali chladničku, televízor, sejf, upratovali nám ich každé ráno bez toho, aby nás niekto rušil.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Fakultatívne zájazdy - za pozretie určite stojí mesto Tropea /3+3 hodiny autobusom/, ale stojí to za to. V prípade kľudného mora je monosť výletu na ostrov Stromboli-aktívna sopka, nám sa to žiaľ nepodarilo. Rezort má dva pomerne veľké bazény, 1 pool bar a 1 bar na pláži.
Šport a zábava:
V cene: Lukostrelba, tenisovo-hádzanárske hrisko s umelou trávou, požičiavanie rakiet tiež v cene. Na pláži boli k dispozícii kajaky a 2 vodné bicykle-tiež všetko zdarma. Animácie - absolútne perfektné, a to ako detské, tak aj celodenný program a večerné show. Animátori priateľskí, milí, a veľmi šikovní. Špeciálne sa chceme poďakovať dvom animátorkám zo Slovenska, Andrei a Betke. Perfektne zapadli medzi Talianských animátorov, ktorí pôsobili profesionálne.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Nám absolútne vyhovovalo. Raňajky trochu slabšie, ale to nám nevadilo, obedy a večere veľmi konfortné, veľa šalátov, morských príšer, k večery sme si dávali biele a červené stolové víno /červené bolo lepšie/. V prípade celodenného zájazdu sme dostali balíček, ktorý vyzeral skôr ako na dva dni. Ani sme to nedokázali zjesť. V rámci večere funguje gril,každý deň niečo iné - losos, bravčové, tuniak, kuracie atď. Okrem toho skvelé šaláty, olivy, marinovaná zelenina, čerstvá zelenina, ovocie, samozrejme cestoviny...
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Nádherná, piesočnatá pláž, čistá, udržiavaná, neprepchatá ako na sever Talianska. Pár slnečníkov a v podstate veľmi silný pocit súkromia. Pri hoteli 2 slušné bazény, tiež veľmi čisté.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Marek Sobota
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela