02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Priemerný priemer ~ Recenzia hotela Salamis Bay Conti (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Priemerný priemer
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel priemerný, služby štandartné, stredisko a okolie prakticky neexistuje. CK nám ukradla dva dni dovolenky, delegát Hechteru skoro o cestu domov, kedže zaspal a po polhodine čakania sme ho budili telefónom, asi chcel dodržať štatút pani Colombovej, kedže ho za celý pobyt nikto nevidel.Na poslednú chvíľu nám tento šikovný mladík poslal autobus, spočítal nás akýsi domorodý šofér a 300km/h s nami valil na letisko, lebo sám vedel,aký prúser z toho zrejme môže byť. Rovnako nečakajte, žeby vás tento superkompetentný pán delegát išiel ubytovať alebo nebodaj riešiť nejaký problém, žiaľ spravte si rýchlokurz angličtiny, lebo inou rečou sa tam nedohovoríte alebo sa obráťte na delegáta TipTravelu, ktorý je tam denne a venuje sa svojim klientom maximálne.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celé zle. Okolie nie je..iba dva či tri rozostavané hotely, ktoré pôsobia dojmom, že včera skončilo bombardovanie a mesačná krajina..nič..koniec sveta.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel vnútri udržiavaný, izby zrejme po rekonštrukcii, servis v poriadku, denne výmena posteľného prádla, uterákov, dopĺňanie balenej vody do minibaru /tá z vodovodu nie je pitná!/ Veľkosť izby s prístelkou, čiže dvojky zodpovedá pre dvoch ľudí, tá prístelka je už v priestore cítiť, balkón malý škaredý. Výhodou je, že hotel je postavený tak, aby do izieb nesvietilo slnko, výhľad na more z oboch strán. Izby orientované smerom na Famagustu sú nad kuchyňou, kde je obrovská akási strojovňa, čo zrejme odsáva vzduch a brutálne hučí, takže radšej bývať vyššie.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Personál je v podstate veľmi nenápadný, v jedálni sú čašníci úslužní a milí..tí večer za barom sú zjavne prepracovaní, lebo tam boli proste vkuse celé dni od rána do večera, čo sa odrážalo aj na ich správaní, takže boli odporní a drzí.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
"Bohatú ponuku vodných športov" zastávali tri vodné bicykle. Ostatné spočívalo v jednom fitku dole pod hotelom, dvoch aerobicov s animátorkami cca 30 min. a dvoch pinpongových stolov s troma rozlepenými raketami. Zábavu vyrábal team rusiek..cez deň aerobic,brušné tance a otravné vodné pólo, večer pol hodina minidisco, tým začínal aj končil program pre deti..a potom hodinu vkuse devočky tancovali..celý týždeň..na pomätenie! V sobotu a v nedeľu sú hostia zahnaní do kúta terasy a konajú sa miestne rodinné supernudné oslavy, kde sa máte možnosť pozerať, ako hostia jedia, gratulujú si, fotia sa a potom idú domov.WAU!
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie zodpovedalo štandartu ALL, nebolo to nič výnimočné ani nič zlé, skrátka na výber pre každého, prevažne kuracie mäso /to grilované ale surové/, veľa zeleniny, ovocie, prílohy. POčas dňa doobeda hamburgery a syrové placky, poobede koláčiky z raňajok, bagety napchaté tou ich hnusnou salámou, čo tiž z našincov na raňajky nikto nejedol a melón.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž maličká, lehátka obsaditeľné tak do 6,30, na terase nad plážou do 7,30, pri bazéne neviem. Hotel vám na začiatku pobytu strčí pod dvere upozornenie, že je zákaz obsadzovať lehátka, čo teda vôbec nikto nerešpektuje a po 8,30 si môžete ľahnúť tak na zem. V mori sú veľké balvany, pri väčších vlnách pozor na nohy, Denne prišli smeti, ich pôvod sme nezistili. Takže cca tri hodiny denne máte možnosť kúpania so sáčkami, ohorkami, krabičkami od cigariet alebo šupami z melóna...to sme my ľudia.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Sue
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela