02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

veľmi dobrá voľba ~ Recenzia hotela Salamis Bay Conti (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:veľmi dobrá voľba
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
Celkovo hodnotím ako veľmi dobrú voľbu, aj keď nejakých pár drobných nedostakov to malo (sú popísané nižšie). Let bol s medzipristátím v Antalii, bolo to trochu zdržanie (asi 45 minút), ale dalo sa v pohode aj s deťmi. Transfer z letiska bol zase vcelku rýchly, len asi pol hodiny, pozitívom bolo, že bez zastávok v iných hoteloch.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
V blízkom okolí nie je takmer nič, na večer však v hoteli je o zábavu postarané, takže to ani nechýbalo. My sme pešo po pláži absolvovali jeden veľmi pekný výlet do archeologického náleziska Salamis.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli sme ubytovaní v časti Park. Izby boli pekné, príjemné, s výhľadom na more, len koberce si už odžili svoje. Na 5 hviezdičkový hotel by som čakala, že ich aspoň vytepujú, alebo radšej rovno vymenia.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Na veľmi dobrej úrovni. Uteráky na pláž sme si mohli meniť každý deň. Upratovanie denne. Minibar naplnený na začiatku bol v cene, potom dopĺňali len vodu. Welnes centrum okrem masáží bolo zdarma. Hotel mal vlastné taxi a shuttle bus do Famagusty. Hotel mal asi 5 barov plus jednu kaviareň, alebo cukráreň, alebo čo to bolo, kde sa tiež dal objednať drink. Miešané nápoje v ponuke all inclusive nič moc, ale z miestneho alkoholu namiešali hocičo, čo sme si objednali.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Boli rôzne možnosti - zumba water dancing a rôzne iné cvičenia vodný volejbal, basketbal, futbal lukostreľba. Tiež platené vodné športy na pláži. Večerný program obvykle veľmi dobrý, profesionálne tanečné skupiny, živá hudba. Pre deti detský klub, minidisco a tiež večer premietanie rozprávok. Tiež aquapark poskytoval možnosti na zábavu - 4 väčšie tobogány a dva detské v detskom bazéne.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedlo chutné, veľký výber, úžasné najmä zákusky. Obzvlášť raňajky boli veľmi bohaté (omeletu vám spravili priamo na želanie). Mínusom však bola reštaurácia, ktorá kapacitne veľmi nestíhala. Reštaurácia bola veľmi veľká a aj z tohto dôvodu veľmi hlučná. Dalo sa jesť aj na terase, príjemné kľudné sedenie s výhľadom na more, len v dňoch keď nefúkal vietor, tak tam bolo dosť teplo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Piesková, dosť úzka. Super bolo postavené mólo aj s barom a sprchami. Z móla s vchádzalo do vody hlbokej asi po pás, možno trochu vyššie, takže v pohode aj s deťmi. V mori piesok, ale miestami trčali také väčšie kamene, neboli ostré, ale keď človek zakopol, tak zabolelo... ale chodili sme do vody bosí, len bolo treba dávať pozor kam človek stúpa. No a v mori bolo lepšie, keď ste sa stále hýbali. Ak ste zostali stáť, bola vysoká pravdepodobnosť, že vás uhryzne rybička. Bolo to trochu nepríjemné, ako keď vás niekto pichne ihlou, ale na koži nič nezostalo.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Gabriela
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela