02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

htl. Carolina, Suha Punta ~ Recenzia hotela Carolina (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:htl. Carolina, Suha Punta
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:10.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vsetko super:), ziadny problem, kazdy kto sa tam nahodou dostane, pociti tu prijemnu atmosferu, krasu celeho ostrova, kt. je malicky, ale vzacny, tak ako sa prejavuje z pevniny svojou drsnostou a nepristupnostou, tak sa vam postupne otvara a získava svojou prírodou, vonou, jednoducho vsetkym, az zistite, ze este nechcete odist:). Odporucam vsetkym, toto miesto si zamilujete aj Vy.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel priamo na plazi, kazdy si najde svoje miesto, situovany v zeleni, 5 km od hl. mesta Rab, do 18 km na plaz Lopar, 10 km plaze Supetarska draga a Kampor. Letovisko kludnejsie, no moznost prechadzok, pozicovna bicyklov, skutrov priamo v hoteli, minimarket. Pestovane okolie hotela. Bezplatne parkovisko pred hotelom. Moznost kotvenia motorovych clnov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tak ako je popisane v katalogu, klima, minibar, susic na vlasy, TV, balkon. Kazdy den, resp. podla potreby vymena uterakov, upratovanie.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Boli sme spokojni, ochotni a mili personal, prisli sme ovela skor ako sme mali a aj ked je check in od 14,00, nas bez problemov ubytovali o 8,45 hod..
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Priamo pre hotelom 3 tenisove kurty, minigolf, 2 ping pong stoly, bazen. Kazdy vecer hudba, 1x sme zazili jazz vecer, 1x latino vecer. Co sa tyka plazoveho sportu, tak ten tam moc neprekvitá - ziadne atrakcie.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Veľmi chutné, raňajky a vecere formou bufet stolov. Ranajky - teply bufet - prazenica, volske oka, omelety, rozne zapecene cestoviny, parky, grilovana zelenina, palacinky, jablka v zupane a rozne ine dobroty na kazdy den, studeny bufet - sunka, salama, pecivo, salaty, musli, jogurty, dzemy, ovocie, pecivo,..., napoje. Vecere vzdy jedno jedno z ryb, nieco talianske - spagety, zapacene cestoviny, varena a zapekana zelenina, gril. zelenina, rozne druhy masa, 2 druhy polievky, zeleninove salaty, zakusky, ovocie, zmrzlina, nápoje za poplatok, vsetko je mozne platit pri veceri, alebo na záver pobytu kartou. Na plazi cez den hotel. restauracia s terasou, zmrzlina, pizza...
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plaz kazdy vecer upravovali a cistili, moznost prenajat lehatka a slnecniky. Mnozstvo laviciek na sedenie.S pozvolnym vstupom do mora, ale aj z mola. More ciste, bez rias, jezkov, dostatok stromov ako ukryt pred slnkom. Kazdy si najde svoje miesto, ziadna tlacenica, vsade naokolo aj male sukromne zatoky...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:DA
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela