02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Výborný hotel, chytrácke vedenie ~ Recenzia hotela Carolina (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborný hotel, chytrácke vedenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Skupina 5 rodín sme mali od februára 2011 zarezervovaných a zaplatených 5 izieb s balkónom a výhľadom na more. V nástupný deň sme prišli skoro ráno už okolo 7. hodiny aby sme sa vyhli návalu na trajekte spájajúcom ostrov s pevninou. Okolo 8. hodiny sme predložili voucher aby na recepcii vedeli, že sme tu a išli sme si užívať slnko a more. Po 14.00 hod sme si vyzdvihli kľúče od izieb a išli sa ubytovať. Vtedy sme zistili, že máme dve izby z piatich bez balkóna. Keď sme to boli reklamovať bolo nám povedané, že až večer príde šéf a potom môžeme reklamovať. Tak sme večer reklamovali. Zbytočne. Pán vedúci nám tvrdil, že nemá voľné izby z balkónom a ponúkol nám kompenzáciu. Ako kompenzáciu dostali manželky z izieb bez balkóna lehátka na pláži zadarmo a manželia hodinu na tenisovom kurte každý deň. Napriek tomu boli manželky nespokojné a celý čas nám pripomínali, že nemajú balkón. Druhé negatívum hotela je internetové wifi pripojenie. Musíte si zaplatiť minimálne 15 minút za 10 kuna. Predplatil som si 30 minút a na druhý deň som zistil, že pripojenie cez heslo nefunguje. Po reklamácii na recepcii mi povedali, že heslo je platné len do polnoci toho dňa, keď si kupujete internetové pripojenie. Tak som ich požiadal aby mi to obnovili na daný deň, keďže ma o tom pri kúpe neinformovali. Potom už heslo fungovalo. Ale nie pripojenie. Chcel som sa pripojiť na svoj G-mail. Google program mi však zahlásil, že pripojenie je veľmi nekvalitné a dal mi tri možnosti: Opakovať pokus o pripojenie ešte raz, použiť základný program html alebo sa obrátiť na správcu siete. Najprv som využil prvú možnosť, ale výsledok bol ten istý. Po pripojení cez základné html sa mi podarilo dostať sa na svoj G-mail. Pripojenie však bol tak nekvalitné, že som na to spotreboval cca 17 minút. Potreboval som cez banku uhradiť jednu faktúru. Na pripojenie do banky mi ostalo 13 minút, počas ktorých sa mi vďaka nekvalitnému wifi nepodarilo spojiť sa s bankou a môj polhodinový limit mi vypršal. Bol som svoju nespokojnosť ihneď vyjadriť na recepcii. Pri úhrade som potom dostal zľavu 5 kuna, takže som platil 15 kuna namiesto 20, ale za nič, pretože som sa nespojil. Kvalitnejšie a bezplatné wifi pripojenie som zažil v Turecku, Tunisku a dokonca aj v Maroku. Preto sa čudujem, že hotel Carolina v Chorvátsku - Európe si dáva za také nekvalitné pripojenie platiť a neposkytuje ho bezplatne.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Okolie hotela. Prekrásne, tiché prostredie v tieni starých pínií. Parkovanie: bezplatné. Dosť miesta pre hotelových hostí. Neďaleko hotela je aj obchod s potravinami. Kvalitný hotel v prekrásnom tichom prostredí s výbornými plážami, čistým morom s priezračnou vodou, dobrou jedálňou a výbornou obsluhou s vlastným parkoviskom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel si naozaj zaslúži 4*. Izby sú dosť priestranné a čisté. Každá mala klimatizáciu. Niekoľko izieb v hoteli je bez balkóna. WC a kúpelka v pohode a čisté. Na poschodia ide aj výťah.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Plážový bar: veľmi dobrý sortiment nápojov aj jedál. Príjemná a rýchla obsluha. Možnosť zapísať konzumáciu na izbu a potom uhradiť na recepcii (aj kartou). Bazén. Hotelový bazén sme skoro ani nevyužili. V konkurencii s prekrásnym morom sa nám nechcelo v ňom plávať. Upratovanie a udržiavanie čistoty izieb a výmena uterákov bola na dobrej úrovni.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Skoro každý večer bol nejaký program pre hostí hudba na počúvanie i do tanca, tanečné ukážky apod. Hotel mal tenisové kurty.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Polpenzia bola výborná. Vždy si bolo z čoho vybrať a bolo toho dosť. K raňajkám boli nápoje, káva mlieko a pod. K večeri si bolo treba nápoje kúpiť. Svoje si tam našli vegetariáni aj ľudia preferujúci mäso. Vždy bola aj nejaká špecialita pripravovaná na voku.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Nebola len jedna, ale viacero menších štrkových aj betónových. Ľudia sa tak rozptýlili po jednotlivých plážach a nevyzeralo to preplnené. Na dvoch miestach boli do vody rebríky, čo bolo perfektné pre plavcov. Na pláži bola sprcha so sladkou vodou. Slnečníky ste nepotrebovali. Tieňa bolo dosť z pínií. Voda: prekrásna čistá voda. Pláž má modrú vlajku.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Michal
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela