02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Nádhera ~ Recenzia hotela Marco Polo (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nádhera
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Bola to naša najkrajšia dovolenka v Chorvátsku a to sme v tejto krajine dovolenkovali asi 6x v rôznych hoteloch. Hotel, okolie hotela, služby, polpenzia boli nad naše očakávania. Zároveň profesionálny a nevtieravý personál. Prvotne sme z fotiek, ktoré ponúka CK očakávali iné prostredie, pretože fotka hotela s bazénmi vyvoláva taký chladný dojem, ale skutočnosť je úplne iná, pretože tento komplex budov a atmosféra hotela sa vôbec nedá zachytiť jednou fotografiou. Treba to zažiť na vlastnej koži. Určite sa sem vrátime.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Polohu hotela, myslím, že nám závideli aj ubytovaní v iných hoteloch. Bola doslova strategická. Kľudné prostredie, blízko pláže s pozvoľným vstupom, ale zároveň blízko centra mesta.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Boli sme nadšení. Bývali sme v apartmáne s terasou uprostred krásne upravenej záhrade, obklopení palmami a figovníkmi. Veľká kúpelňa, šatník, trezor, chladnička, LCD....
Služby:
starstarstarstarstarstar
Na vysokej úrovni. Mysleli úplne na všetko. Sú to profesionáli.
Šport a zábava:
V blízkosti hotela požičovňa bicyklov, člnov, surfov, ihriská. Hudba na terase - zažili sme večer, kedy sa hrala "jazzová" hudba. Asi viac by sme privítali niečo viac veselé, dovolenkové, ale vôbec to nevadilo. Hotel má vírivku a dva bazény, welnes za príplatok...
Stravovanie:
Skutočne nad rámec našich očakávaní - a to sa považujeme za náročných klientov. Kuchyňa miestnych šéfkuchárov bola mimoriadne chutná a keby sa nás niekto opýtal, čo nám chýbalo - vôbec by sme nevedeli povedať. Bolo tam všetko a nanajvýš široká ponuka zákuskov, ovocia, zeleniny. Akurát nápoje sme si museli objednávať (ceny na úrovni 4-hviezdičkového hotela) - ak ste nechceli pitie - nenaliehali. Jedlo do poslednej minúty dokladali. Žiadne rady, žiadne obavy, že niečo nebude. Malo to úroveň.
Pláž:
Kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora, vhodná aj pre deti a neplavcov asi 3 - 5 min. od hotela. Dokonca ani topánky do vody sme nepoužívali. Boli tam aj menšie skalnaté pláže, okolo celého zálivu, ale tie neboli vhodné pre rodiny s deťmi. Kamienková pláž nebola tak typicky prepchatá.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Gabika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela