02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

zlý vtip ~ Recenzia hotela Slaven (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:zlý vtip
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Keď sme čítali recenzie,tak sme dúfali,že sa nepotvrdí tvrdenie tých,ktorí boli nespokojní.Ale je to tak.Zvonka pavilóny vyzerajú ako po bombardovaní,smrad,rozpadnuté budovy.Izba bola našťastie s novším nábytkom,ale bol v nej taký hluk,akoby sme spali vonku s množstvom kričiacich detí a opilých "väčšinou "Čechov.Bolo tam počuť úplne všetko,každé vrznutie postele a to radšej nehovorím o trieskajúcich dverách na izbách.Sú tam ubytovaní len Slováci,Česi a niekoľko Maďarov.Úroveň veľmi zlá.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
poloha pavilónov je celkom fajn,pláže nie sú ďaleko,ale celkovo by som túto destináciu už nikdy nevyberala.My sme boli autom,takže sme mali možnosť vidieť aj okolité strediská,určite Novi Vinodolski je krajšie.Boli sme aj na výletoch na Krku,v Šile,tam je pene a je tam piesková pláž,vo Vrbníku a na ostrove S,Markot,čo nestálo za nič,samé obrovské mravce,špina,takže tam radšej nechodte.Inak voda bola najkrajšia a najteplejšia asi v Novi Vinodolski a tam je tiež piesok,a krásny výhľad.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
napísané v celkovom hodnotení Pavilóny vôbec v skutočnosti nevyzerajú tak,ako sú zobrazené na fotkách,prvý moment bol obrovský šok pre nás.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
trezor,ten treba určite,naše dvere boli minimálne päť krát vypáčené,takže sme mali v trezore takmer všetky cennosti,doklady,peniaze,kľúče od auta.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
pre deti v areáli hotela,my sme nič nevyužívali.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
raňajky-každý deň to isté,raz gumenné minipárečky a raz polosurová praženica.Raňajky nestáli za nič,takmer celý týždeň sme jedli maslový chlieb s medom,čo doma nikdy nejem a manžel maslový chlieb a varené vajcia.Večere sa dali,tam bol celkom dobrý výber,občas aj zákusok alebo koláčik.Niečo však v poriadku nebolo,pretože sme dva dni mali tráviace ťažkosti,aj hnačky. Žeby hygiena kuchyne??? Pomohla diéta a domáca pálenka pred jedlom.Čašníci boli milý,aj na recpcii boli prívetiví ľudia.Upratovačky síce chodili s metlami po pavilónoch každý deň,ale asi len chodili,upratovanie nebolo vidieť žiadne.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
celkom fajn,ale piesok tam nehľadajte.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:manželský pár
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela